Příspěvky uživatele - 248.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vínovice nebo co z toho?, 29.9.2012
Děkuji.. :-)), jen malá otázka, co je to střapec?  větvičky z hroznu? otrhám kuličky, pomačkám a dám do barelu... ok?  žádný přídavek? kolega píše o kvasinkách...
Vínovice nebo co z toho?, 29.9.2012
:_)) já vím, že je dobrá.. :-))), ale potřebuji poradit jak s kvasem, na co dát pozor a tak, jsem docela ve fofru, tak nemohu moc hledat a studovat.., zítra mi to přiveze.. :-)) ještě jednou děkuji :-))
Vínovice nebo co z toho?, 29.9.2012
Zdravím Vás a obracím se pro radu.  Vypadá to,. že od souseda dostanu barel hroznů.   Jak s tím naložit?  Dovedu si zařídit vypálení kvasu, ale s hrozny jsem nikdy nepracoval. Mám zkušenosti se švestkami a žitem. Děkuji za... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 5.2.2012
moc děkuji..., tak nějak jsem to odhadoval, ale radši se zaptám.. :-)) děkuji
Jak naložit maso na uzení, 5.2.2012
tzn.  že není potřeba dávat do láku?  jen to mít prosolené? když bude vše ok, normálně pokračovat, tzn. dát do láku nebo udit? je pravda, že je to na kost zmrzlé. děkuji Jezevče :-))
Jak naložit maso na uzení, 5.2.2012
Zdravím uzenáře amatery a profesionály.  Mám problém.  Před týdnem jsem naložil 4 ks bůčku do Pragandy.  Po dvou dnech jsem to měl dát do láku a po týdnu udit.  Jen v tom fofru jsem na to zapomněl a ty bůčky jsou zatím v té... celý příspěvek >
Uzené z divočáka, 18.12.2011
děkuji, o prošpikování se ke mě info již dostalo... :-))  se zbytkem se se sousedem u plotu a společné slivovice domluvíme.. :-))  ještě jednou děkuji... někdo psal o klobáskách..., lze připojit návod? postup?  i to je mořná... celý příspěvek >
Uzené z divočáka, 18.12.2011
to já vím...:-))   ale s dárcem jsme si domluvili změnu.. :-)) a ta je na mě.. :-)  to uzené nás láká.. :-), ale každá rada dobrá.. :-))
Uzené z divočáka, 18.12.2011
díky, právě před zvěřinou mě varovali.. :-)) proto ten dotaz.. :-)) a jestli to můžu rozšířit, co dál s těmi klobásami?   I to je řešení.. :-))  díky..
Uzené z divočáka, 18.12.2011
Omlouvám se,  dostal jsem kýtu a přední nohu z divočáka.  První nápad byl naložit a vyudit.  Co myslíte? Lze nelze? Při hledání jsem se dostal na tyto stránky, ale vzhledem k časové tísni nestihnu přečíst diskusi, jestli se to někde... celý příspěvek >
Řepný sirup - řepný sirob, 31.10.2011
Někde jsem četl, že voda : řepa je v poměru 2 : 1 nebo   1 : 2 nevíte?   Vařit budu hrnci ohřívaném horkou vodou..., tak by to nemělo připalovat.  Díky za upřesnění poměru.
Řepný sirup - řepný sirob, 31.10.2011
nemáte někdo zkušenost s vařením řepného sirobu? Dostávali jsme od tety, ale ta už bohužel neporadí. Děkuji za rada náměty. 
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 14.5.2011
Paráda, moc děkuju. Takže když si ho pořídím, budu ho moct mít na zahradě celoročně? Přežije naše český mrazy?
Ví někdo, jak se jmenuje tato rostlina?, 13.5.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, v Budapešti jsem na jednom náměstí objevila tuhle kytku, nádherně voněla. Nevíte někdo, jak se jmenuje? Děkuji za odpověď a omlouvám se, že vkládám dotaz do trvalek... bohužel nevím, do jaké kategorie tahle rostlina spadá.
Čištění chladiče, 1.5.2011
myslel jsem na to, ale mám problém s dostatečným přítokem vody..., proto tato varianta...  Ale díky.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika