Příspěvky uživatele - 81.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co se starým namíchaným benzinem?, 29.6.2010
Ve starém mix benzínu se dobře umývají štětce od syntetických lazur. Přídavek oleje pomůže proti slepení chlupů.
V létě se neudí?, 29.6.2010
Je to nesmysl. Některé maso - třeba ryby - se udí prakticky jenom v létě.
Něco jako borůvka?, 21.6.2010
Asi se nevyjadřujete dost přesně.  Např. jak čtenáři pochopí Vaše "Tady" je to hit
Strupovitost 2010, 2.6.2010
Letošní rok vidím jako dobrý zátěžový test pro rezistenty. A pokud obstojí, jako další argument pro jejich šíření.
Jaké palubky na na zahradní domek, 1.6.2010
Já bych profrézované palubky použil na obklady - tam, kde nic nenesou Pokud budete dělat stěny chatky ze samotných palubek, volil bych raději podlahové (nefrézované), jsou pevnější.  Při vodorovném kladení samozřejmě pérkem nahoru
Ochrana dřevěného plotu, 1.6.2010
Karbolineum bylo kdysi za pár korun, hrozný smrad jak na veřejných WC, schnulo to několik týdnů, vydrželo roky. Obsahovalo obligátní kancerogeny.   Dnes se prodává karbolineum, které (jak je na něm napsáno) údajně neškodí. Jenomže je drahé,... celý příspěvek >
Domácí šunka, 1.6.2010
Jaký je postup, aby co nejvce šťávy zůstalo v šunce zachováno? 1. Šunkovar neplním až po vrch, aby pružina netlačila silně a nevymačkávala šťávu z masa 2. Mezi kostky masa lze vmíchat zrníčka želatiny. Natáhne a podrží vodu v mase a pomůže slepit... celý příspěvek >
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
Máte starou mikrovlnku na desinfekci zeminy pro výsev? A kompost? Rychlé, ekologické, cenný zdroj dusíku...
Jak velkou rotační sekačku, 26.5.2010
Pokud budete sekat vyšší trávu, pořiďte si silnější motor. I taková tráva lze poséci. Nastaví se co nejvyšší výška, není-li centrální nastavní, tak přední kola výš. Někdy je třeba sekat takovou trávu nadvakrát až třikrát. Poprvé na nejvyšší strniště ... celý příspěvek >
Kvas jablek, 26.5.2010
V dobách, kdy jsem pálil z jablek (dnes už jenom z moštu) jsem před odjezdem do palírny odstranil a vyhodil horní vrstvu dohněda zbarvenou - je tam dost ostrý předěl mzi tou hnědou "zoxydovanou" vrstvou,  a voňavou žlutobílou.
Jabloň postříkaná jarovou vodou - proti mšicím, 26.5.2010
Jestli jsou listy jen popálené Jarem, tak vyraší nové.
Kvas jablek, 25.5.2010
31 dní je 4 a půl týdne, za tu dobu může být kvas hotový, obzvlášť přidanými kvasinkami. Nevím, co je hobok, ale šťávu v něm bych pro jistotu před vypálením ochutnal, jestli není sladká, abych vyloučil chybu cukroměru.
Problem s Durancii (loni nasazene stromky), 20.5.2010
Co mne je záhadou, že Duranzie namá ostny. Viditelné výhony jsou všechny jednoleté. Ty ještě nemají ostny. Korunka byla ve školce zřejmě vypěstovaná z  předčasného obrostu. Pokud ne, tak všechny pupeny, z nichž nerostou ramena a terminál se... celý příspěvek >
Postřik proti pilatce, 20.5.2010
S tím zničením larev si nejsem tak jistý. O systémových insekticidech (Mospilan, Calypso 480) je známo, že zahubí např. i mšice schované ve stočeném listě, kam postik nepronikl a dokonce i ty sající na konci výhonu, který byl postříkán jen při bazi.... celý příspěvek >
Jak na korunku?, 19.5.2010
Všichni kolegové mají podle mě pravdu. Zdá se mi, že stromek už byl ostříhán i letos, letorosty jsou zakrácené.Přiznám se, že u slivoní se s tvarováním korun příliš nenamáhám, spíš je nechávám, ať zaujmou tvar, který je jim vlastní.. Tak, jak píšou... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika