|
Příspěvky uživatele - 108.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stil, Husqvrna, 7.12.2010 dekuji vam za odpoved.ano mate naprostou pravdu, vidim ze pily spravujete, nevite, jaky maji tyto pily motor?jestli je fake jen vse okolo nebo motor je dobry? Prave jsem se na to byl divat, na pohled je to rozeznatelne-vypinac jednoduchy packovy... celý příspěvek > |  | Stil, Husqvrna, 7.12.2010 ptám se no a co je to diskuze né?neradím se, ptám se jestli je tady někdo kdo takovou pilu má a jestli mu funguje.sám mám Husqvarnu, taky bych nekoupil fake |  |
|  | Stil, Husqvrna, 7.12.2010 ano, píšu správně, nejedná se o značku stihl, na to bych se neptal, jsou to profi pily, jde mi o ty rádoby napodobeniny ktere se daji koupit u různých překupníků, budto stil nebo např husqvrna apod, vím, jsou to laušusy, ale máte stím nekdo... celý příspěvek > |  |
|
|
|