Příspěvky uživatele - 142.126

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazenice révy nerostou, 4.6.2008
Jestli už neuschly.Zkusil bych je co nejdřív nakopčit a hrůbek rosit.Kdysi jsem také takhle "odrovnal" pár sazenic, než jsem na to přišel.U p.Jonáše bych chybu nehledal.Měl jsem od něj také sazenice(8) a všechny se ujmuly.Zkuste to.
Odrůda Onyx a Diamant, 21.6.2007
Myslím si, že máte nastavenu ochranu počítače tak, že stránky nemůžete orevřít. Asi to bude chtít odblokovat počítač,otevřít stránky, uložit na disk a znovu nastavit ochranu počítače. Touto cestou bych chtěl poděkovat p. Sotolářovi, nebo tomu, kdo ty... celý příspěvek >
Odrůda Onyx a Diamant, 20.6.2007
Když otevřete tu stránku, tak tam máte tuším nabídku Multimediální atlas. Tak na něj klepněte a otevře se Vám nabídka Moštových, stolních a podnožových odrůd. Klepnete na stolní odrůdy a máte nabídku s popisem a fotografiemi odrůd.
nevím jak hnojit, vím jak to možná vypěstovat, 6.11.2006
Tady se ptal tazatel na hnojení a ne na stříhání
Co se stalo s hrozny?, 28.9.2006
Mám stejný problém.Rád bych,kdyby nám někdo z odborníků poradil,kde je chyba.Děkuji
Hroznový mošt, 29.7.2006 Obsahuje fotku
Letos se zdá,že bude dobrá úroda hroznů.Chtěl bych proto požádat účastníky fóra o radu,jak vyrobit obstojný nealkoholický mošt.Děkuji za radu.Host
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika