|
Příspěvky uživatele - 191.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnutie rajčín - dezinfekcia pôdy?, 18.2.2009 Taky se na rajčatech vyskytuje septorióza, houbová choroba, která se zaměňuje s plísní rajčete. Začíná od spodních listů. Nikdy nenapadá plody. Přezimuje v půdě /zbytky rostlin/. Napadená může být i sadba. Previcur - zálivka, dále stejné postřiky... celý příspěvek > |  | Vadnutie rajčín - dezinfekcia pôdy?, 17.2.2009 A není to tou zálivkou. Neuhnily kořeny? Preventivně bych po výsadbě rostliny zalil Previcurem a zavlažoval opatrně. Zvláštní je, že uhynuly všechny rostliny naráz. |  |
|  | agatova listovka - vinic, 16.2.2009 Zajímavá otázka. Pod akáty nic moc neroste. V malém množství to asi nevadí. Co zkusit řeřichovou zkoušku - zaset do květináče s onou listovkou řeřichu, co se seje na vatu? Když pěkně poroste, tak by tam nemělo nic škodlivého být. Vyroste za několik... celý příspěvek > |  | Co teď s kadeřavostí?, 14.2.2009 Počkejte, až budou prášit jehnědy lísek. Pak postřik Championem a za týden Syllitem /třeba, ale mně to funguje/. |  | Kysané zelí, 14.2.2009 Já si koupím asi tříkilové zelí /i nyní/, nakrouhám /nastrouhám/, přidám 1 rovnou lžíci soli, nakrájenou cibulku, špetku kmínu, kdo má, tak lžičku hořčičného semínka. A našťouchám do pětilitrové lahve, navrch mikrotenový sáček a mikrotenem povázat... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 11.2.2009 Vloni jsem pěstoval odrůdu Moneymarker - horší průměr. Vynikající byla Pedra /Pedro/, kulatá, stejnoměrně velká, tvrdší a chutná, ale spíš do foliovníku než ven. Měl jsem je venku a uzrála tak 3 patra. |  | rajče start, 11.2.2009 No jo, ale co to písmeno S |  | Výsev rajčat, 8.2.2009 Není to prča. |  | Kukuřice - výsev, 8.2.2009 Je různě vysoká, já bych jí dal důstojnější místo, než někde u plotu. Spon najdete na sáčku. seje se přímo několik cm hluboko po 2-3 semínkách a nejednotí se. Seje se přímo na záhon v době, když naplno kvetou třešně. To je taková pomůcka, aby vzešla... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 8.2.2009 Dobrý den, já vysévám rajčata i papriky 20. - 25. 3. doma do umělohmotných sadbovačů. Po jednom semínku. Mám je pak umístěné přímo pod střešním oknem u skla. Asi za měsíc je dávám do studeného pařeniště a po zmrzlých oboje na záhon ven. Rajčata jsou... celý příspěvek > |  |
|  | Co s ořezaným révím, 7.2.2009 Četl jsem, že se může drtit a zapravovat do půdy max. dvouleté, ostatní spálit. |  | Bordóská jícha, 7.2.2009 U nás jsem to neviděl, ale v televizi ano. Bylo to nejspíš z Moldavie. Na přípravu měli betonové kádě umístění u vinice. Ten dokument nebyl starý. |  | Řez révy, 7.2.2009 Myslím, že by šlo už řezat, i když mají být mrazy. Dnes je ideální den. |  | Ametyst, Vitra - chuťové vlastnosti, 7.2.2009 Myslím, že to Ametyst je, podle obrázků atd. Je dost výrazný, nezaměnitelný. Třeba byl špatný rok, ještě ho nechám. |  | Ametyst, Vitra - chuťové vlastnosti, 5.1.2009 Ametyst jsem měl poprvé letos, raší trochu později. Ve srovnání s ostatními divně, tence roste, pozdě kvete a asi letos nedozrál. Letos byla vynikající Picurka. |  |
 |
|
|
|