Příspěvky uživatele - 64.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 2.5.2010
na můj vkus 2,6 kW/3,5 HP, moc slabý výkon
Sekačka Honda nebo Stiga?, 14.4.2010
když Stiga začala dělat sekačky, Honda si hrál na samuraje
Nejchutnější rajčata, 12.4.2010
bezkonkurenčně Bejbino...
Nejchutnější rajčata, 12.4.2010
vybírat semena bezchuťových polystýrénových rajčat z marketů??Brrr
A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 12.4.2010
no jako bagrák na kubičáku, bych cca 108m3(rostlé zeminy + 25% k tomu) kopat rúčo nedoporučoval,...jako sport možná do těch 20(méně rozbitá zahrada od techniky)..já si cením času víc jak peněz za bagr a dopravu! Podle mě je to šílenost kopat růčo.Jak... celý příspěvek >
Polyetylen nezavadnost, 19.3.2010
jestli nejsou činské,tak bych se toho nebál..husí krky a vše kolem nich, mají pořád co dělat s pitnou vodou... a jít do takových detailů, jestli je nebo není to je dnes jedno..nebo víte co dávají do chleba, mýdla atd???
Slepice a trávnatý výběh, 20.2.2010 Obsahuje fotku
Vydatná lokální líheň klíšťat, 20.2.2010 Obsahuje fotku
souhlasím s příspěvkem nade mnou ovce klíště nemá, ale kloš ovčí, jelení, koňskou, ale to se dočtete všude na int. Kloš má po vylíhnutí křídla, která po usazení na hostitele odpadnou. Živí se krví zvířat. Určitě se vám někdy stalo, že v lese, nebo... celý příspěvek >
Pes štěká, 19.2.2010 Obsahuje fotku
MG-149 Protištěkací obojek proti štěkání a vytí psů Nové skvělé řešení – účinný obojek proti věčnému štěkání a vytí psa. - Velmi malý, pouze 6,5 cm × 6,5 cm × 2 cm, a lehoučký – jen 25 gramů. - Díky použití ultrazvuku... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 18.2.2010
Dno krbce na snášení se dělá ze šikma směrem dozadu(holé dno),než se slepice zvedne vejce se odkutálí. aby se na něj nedostala, dělá se zadní přepážka tak vysoko ode dna, aby za ní prošlo vejce..jinak doporučuji, jako prevenci, pořádně usušit staré... celý příspěvek >
Volně stojící holubník na sloupu, 18.2.2010
pro Honzu..příspěvek nahoře má pravdu, je to nádherná záležitost, ale nepraktická..záleží také na jaký chov holuba bude..
Další diskuze:  11  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika