Příspěvky uživatele - 230.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokryvné růže z Hornbachu, 3.5.2011
nádherné... vidíte jak to jde. a co teprve v závěsu, nebo i na zemi, někde ze svahu.hned v neděli tam pofičím koupit.
Pokryvné růže z Hornbachu, 3.5.2011
hm - no možná se z truhlíku dolů budou svěšovat - jako závěs - pokud je tam uvedena doba kvetení, tak to tak bude. já mám s Hornbachem dobré zkušenosti. otázka je - jaká to je firma co dodává..
Jak pěstovat růži na kmínku Ghislaine de Féligonde?, 3.5.2011
ještě dodatek - v případě, že je v květináči drátěnka, která drží hlínu pohromadě - sadí se i s ní... jinak opatrně aby se zbytečně nerozsypala hlína kolem kořenů...
Jak pěstovat růži na kmínku Ghislaine de Féligonde?, 3.5.2011
opatrně rozřezat shora dolů květináč /pokud je plastový/  a do připravené díry - 30x30 nasadit tak, aby byla níže než v květináči.  slunce je důležité / aspoň   5hodin / a větřík pokud to není vyložený průvan nevadí. jen dobře... celý příspěvek >
Jsou anglické růže jen sadové?, 24.4.2011 Obsahuje fotku
...
Jsou anglické růže jen sadové?, 24.4.2011 Obsahuje fotku
angličankám se dá snadno propadnout
Neznámá náročná žlutá růže, 15.4.2011 Obsahuje fotku
třetí foto je Helenka - taky krásná, oblíbená
Hnojení Symphatie, 11.4.2011
 Sympatie je popínavá růže, která často vyholuje. to zn, že tvoří holé výhonybez listů a květů.  buď něčím podsadit nebo zkrátit aby obrazila.
Ožírají slimáci růže?, 23.3.2011
Jardo jste fakt šikula - jezírko jedna radost...
Kdy pokvete polyantka?, 23.3.2011
já mám technickou--- zavoskované růže v květináči sázím raději až mají lístky. v chladném počasí se jim venku nedaří. nechávám je uvnitř na okně a vysazuji až je tepleji.
Jaké trvalky k růžím, 20.3.2011 Obsahuje fotku
ostrožka
---
ostrožky jsou také vhodné a krásné---nebo nevěstin závoj
Taky šalvěje, veroniky, krásné modré lobelky.  bílé trvalky - různé zvonky- nádherné jou klematisy, které můžete proplést s popínavou růží nebo nasadit vedle na plot.
Která popínavá růže rychle roste?, 5.3.2011
Dávám za pravdu Lídě. ani růže ani clematis- nic neroste za vrcholem k zemi. možná pár centimetrů a pak se bude snažit vrátit zpět. proto se sadí z obou stran...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika