|
Pokryvné růže z Hornbachu, 3.5.2011 nádherné... vidíte jak to jde. a co teprve v závěsu, nebo i na zemi, někde ze svahu.hned v neděli tam pofičím koupit. |
 |
Pokryvné růže z Hornbachu, 3.5.2011 hm - no možná se z truhlíku dolů budou svěšovat - jako závěs - pokud je tam uvedena doba kvetení, tak to tak bude. já mám s Hornbachem dobré zkušenosti. otázka je - jaká to je firma co dodává.. |
 |
|
 |
Jak pěstovat růži na kmínku Ghislaine de Féligonde?, 3.5.2011 ještě dodatek - v případě, že je v květináči drátěnka, která drží hlínu pohromadě - sadí se i s ní... jinak opatrně aby se zbytečně nerozsypala hlína kolem kořenů... |
 |
Jak pěstovat růži na kmínku Ghislaine de Féligonde?, 3.5.2011 opatrně rozřezat shora dolů květináč /pokud je plastový/ a do připravené díry - 30x30 nasadit tak, aby byla níže než v květináči. slunce je důležité / aspoň 5hodin / a větřík pokud to není vyložený průvan nevadí. jen dobře... celý příspěvek > |
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 24.4.2011  ... |
 |
Jsou anglické růže jen sadové?, 24.4.2011  angličankám se dá snadno propadnout |
 |
Neznámá náročná žlutá růže, 15.4.2011  třetí foto je Helenka - taky krásná, oblíbená |
 |
Hnojení Symphatie, 11.4.2011 Sympatie je popínavá růže, která často vyholuje. to zn, že tvoří holé výhonybez listů a květů. buď něčím podsadit nebo zkrátit aby obrazila. |
 |
Ožírají slimáci růže?, 23.3.2011 Jardo jste fakt šikula - jezírko jedna radost... |
 |
Kdy pokvete polyantka?, 23.3.2011 já mám technickou--- zavoskované růže v květináči sázím raději až mají lístky. v chladném počasí se jim venku nedaří. nechávám je uvnitř na okně a vysazuji až je tepleji. |
 |
|
 |
Jaké trvalky k růžím, 20.3.2011  ostrožka |
 |
Jaké trvalky k růžím, 20.3.2011  --- |
 |
Jaké trvalky k růžím, 20.3.2011  ostrožky jsou také vhodné a krásné---nebo nevěstin závoj |
 |
Jaké trvalky k růžím, 20.3.2011  Taky šalvěje, veroniky, krásné modré lobelky. bílé trvalky - různé zvonky- nádherné jou klematisy, které můžete proplést s popínavou růží nebo nasadit vedle na plot. |
 |
Která popínavá růže rychle roste?, 5.3.2011 Dávám za pravdu Lídě. ani růže ani clematis- nic neroste za vrcholem k zemi. možná pár centimetrů a pak se bude snažit vrátit zpět. proto se sadí z obou stran... |
 |