Příspěvky uživatele - 40.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010
Píšu rychleji než čtu, odkazovaná diskuze je velmi zajímavá, díky za tip.
Postupně pročítám místní diskuze. Hm, čistě jílovité je taky zajímavá myšlenka. Napájeno by bylo jenom dešťovou vodou svedenou z velké střechy, takže bude asi hodně záležet na propustnosti. Dá se udělat nějaký test? V zahraničí se dá jíl koupit, v... celý příspěvek >
Dobrý den. Na zahradu bychom chtěli menší jezírko, jenom na kytky a komáry. Pozemek ale není úplně optimální pro foliové jezírko (velký svah) a nechci dávat plastovou skořepinu, jsou moc malé. Jak se jezírka dělala dříve? Předpokládám, že betonová.... celý příspěvek >
Jak sehnat ježka?, 4.5.2010
Zdravím. Mám úplně novou zahradu, na volné ploše u lánu pole. Vím, jak vytvořit pro ježka vhodné úkryty a zimoviště, ale jak ho sem nalákat? Nebo podle čeho se dá poznat přítomnost ježka na pozemku?
Černoplodé maliny, 4.5.2010
Dobrý den. V jejich nabídce jsem to vůbec nenašla. Kterou odrůdu mají?
Černoplodé maliny, 29.4.2010
Zdravím. Existují odrůdy malin s tmavými až černými plody jako Cumberland nebo Bristol. Máte je někdo? Jak rostou? O chuť mi až tak nejde, vím, že jsou lepší odrůdy, ale chtěla bych je na doplnění barev v zahradě. Víte, kde je sehnat? Díky a... celý příspěvek >
Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 23.4.2010
Okolí Ml.Boleslavi - meruňky v plném květu - ráno bylo -3,9. Snad bude něco zase za rok. Mi.
Kiwi - zakoření?, 22.4.2010
Zdravím. Kolegyně mi v dobré víře přinesla několik větviček kiwi. Jsou dřevnaté, pupeny už se otevřely a raší lístky. Je šance na jejich zakořenění? Jsem skeptik, moc s tím nepočítám, ale zkusím to. Je lepší voda nebo půda? Co se vám... celý příspěvek >
Černooká Zuzana, 20.4.2010
Děkuji všem:)  už mám dva páry pravých lístků a třetí pár se klube, tak ho jdu odštípnout. Pěkný den a pěkné jaro všem, Lenka
Černooká Zuzana, 20.4.2010
Děkuji, takže to znamená, že teď, když mi ze semínek vyrašily výhony, tak už můžu zaštipávat. A potom už ne? Lenka
Černooká Zuzana, 19.4.2010
Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jestli se Zuzana zaštipává? Jestli ano, tak kdy a jak? Děkuji za radu. Lenka
Zakrslý platan - kde sehnat?, 19.4.2010
Dobrý den všem, rádi bychom s manželem zasadili na zahradu platan - velký si bohužel dovolit nemůžeme, hektarovou zahradu nemáme :-), ale doslechla jsem se o zakrslé formě. Na internetu je ale zoufale málo informací.  Nevíte prosím něco víc -... celý příspěvek >
Mc Culloch 130, 19.1.2010
Zdravím, mám rozbité zapalování AM 32 a sháním ho, kde se dá. Bezúspěšně. Neporadí mi někdo, čím nahradit. Moc děkuji za info. Lubos.Rudisar@tiscali.cz
Další diskuze:  2122  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika