|
Příspěvky uživatele - 40.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010 Píšu rychleji než čtu, odkazovaná diskuze je velmi zajímavá, díky za tip. |  | Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010 Postupně pročítám místní diskuze. Hm, čistě jílovité je taky zajímavá myšlenka. Napájeno by bylo jenom dešťovou vodou svedenou z velké střechy, takže bude asi hodně záležet na propustnosti. Dá se udělat nějaký test? V zahraničí se dá jíl koupit, v... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010 Dobrý den.
Na zahradu bychom chtěli menší jezírko, jenom na kytky a komáry. Pozemek ale není úplně optimální pro foliové jezírko (velký svah) a nechci dávat plastovou skořepinu, jsou moc malé. Jak se jezírka dělala dříve? Předpokládám, že betonová.... celý příspěvek > |  | Jak sehnat ježka?, 4.5.2010 Zdravím.
Mám úplně novou zahradu, na volné ploše u lánu pole. Vím, jak vytvořit pro ježka vhodné úkryty a zimoviště, ale jak ho sem nalákat? Nebo podle čeho se dá poznat přítomnost ježka na pozemku? |  | Černoplodé maliny, 4.5.2010 Dobrý den.
V jejich nabídce jsem to vůbec nenašla. Kterou odrůdu mají? |  | Černoplodé maliny, 29.4.2010 Zdravím.
Existují odrůdy malin s tmavými až černými plody jako Cumberland nebo Bristol. Máte je někdo? Jak rostou? O chuť mi až tak nejde, vím, že jsou lepší odrůdy, ale chtěla bych je na doplnění barev v zahradě. Víte, kde je sehnat?
Díky a... celý příspěvek > |  | Jak to vypadá s nakvétáním meruněk?, 23.4.2010 Okolí Ml.Boleslavi - meruňky v plném květu - ráno bylo -3,9. Snad bude něco zase za rok. Mi. |  | Kiwi - zakoření?, 22.4.2010 Zdravím.
Kolegyně mi v dobré víře přinesla několik větviček kiwi. Jsou dřevnaté, pupeny už se otevřely a raší lístky. Je šance na jejich zakořenění? Jsem skeptik, moc s tím nepočítám, ale zkusím to. Je lepší voda nebo půda? Co se vám... celý příspěvek > |  | Černooká Zuzana, 20.4.2010 Děkuji všem:) už mám dva páry pravých lístků a třetí pár se klube, tak ho jdu odštípnout. Pěkný den a pěkné jaro všem, Lenka |  | Černooká Zuzana, 20.4.2010 Děkuji, takže to znamená, že teď, když mi ze semínek vyrašily výhony, tak už můžu zaštipávat. A potom už ne? Lenka |  |
|  | Černooká Zuzana, 19.4.2010 Dobrý den, můžete mi, prosím, poradit, jestli se Zuzana zaštipává? Jestli ano, tak kdy a jak? Děkuji za radu. Lenka |  | Zakrslý platan - kde sehnat?, 19.4.2010 Dobrý den všem,
rádi bychom s manželem zasadili na zahradu platan - velký si bohužel dovolit nemůžeme, hektarovou zahradu nemáme :-), ale doslechla jsem se o zakrslé formě. Na internetu je ale zoufale málo informací.
Nevíte prosím něco víc -... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 19.1.2010 Zdravím, mám rozbité zapalování AM 32 a sháním ho, kde se dá. Bezúspěšně. Neporadí mi někdo, čím nahradit. Moc děkuji za info. Lubos.Rudisar@tiscali.cz |  |
 |
|
|
|