Příspěvky uživatele - 178.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Magnolia, 5.8.2007
Jak často hnojit hnojivem Krystalon pro rodendrony? Stačí jednou měsíčně? Podle mých pokusů je to málo...
Obaleč jablečný?, 4.8.2007
Vybral jsem si Karate Zeon 5 CS, je to dobře?
Obaleč jablečný?, 4.8.2007
Škvoři sami už to asi nezachrání. Čím to lze postříkat? Děkuji za rady
Obaleč jablečný?, 28.7.2007
A co je to za potvůrky? Vedle mám třešně a ty jsou netknuté. Je to jen na jabloních.
Olej do benzínu, 25.7.2007
Kde lze ten olej Dolmar koupit? Je nějaký internetový prodej? Já jsem zatím používal modrou Husqvarnu a neměl jsem problém, ale je fakt, že jsem vždy míchal 1:25, což byl doporučený poměr pro olej této jakostní třídy...
Prosím o základní rady pro zelenáče, 22.7.2007
Děkuji za tip, objednal jsem ji.
Prosím o základní rady pro zelenáče, 22.7.2007
Tak mi prosím poraďte vhodnou publikaci. Nebudu se pouštět do prořezávání, jde mi o úplné základy - čím a jak často pohnojit a zejména, zejména - základní pravidla ochrany stromů proti škůdcům - čím a jak.
Wuxal pro Magnolie?, 21.7.2007
Ano, myslel jsem samozřejme 0,2%....
Prosím o základní rady pro zelenáče, 21.7.2007
Dobrý den, v péči o stromy jsem úplný zelenáč, nicméně šťastný majitel zahrady se 7 ovocnými stromy. Všechny stromky byly nasazeny na jaro. Rád bych jim jejich nový domov nějak zpříjemnil, ale nevím jak. Zatím jen zalévám, ale evidentně to nestačí.... celý příspěvek >
zklamani z Bofixu?, 20.7.2007
Omlouvám se Bofixu - byl jsem jen nedočkavý. Po 14 dnech dvouděložné opravdu uschly, teď je zůstává jen vytrhat. Anebo to mohu ignorovat a čekat, že se "vytratí" bez vytrhávání?  Některé byly už hodně dřevinaté...
Marunaka TH43 DX - chudá směs?, 14.7.2007
Aha - vždyť je tam membránový karburátor. Nevíte kolik může oprava stát? Případně celý nový karbec? Pan Nováku, nejste náhodou z Brna či okolí? Rád bych Vás měl za servisáka...
Do servisu to samozřejmě odvezu, ale jen pro mne: o jaké membrány jde? Karburátor se na těchto motorech snad ani nedá seřídit, jedině výška šoupátka, jinak nic.
Moje potíže neberou konce. Dnes jsem s opraveným strojem poprvé váženěji pracoval. Vyskytl se nový problém. Na teplém motoru (cca po 20 minutách práce) se mi stává, že při přechodu motoru z plného výkonu na volnoběh (po odstavení plynu) motoro občas... celý příspěvek >
Jistě, pokud předpokládáme, že výrobce oleje lže anebo výrobce motoru lže anebo lžou oba dva, nezbude, než se spolehnout na výsledky experimentů (anebo doporučení někoho, kdo má experiment s úspěchem za sebou). Mně tedy přijde normální chovat se... celý příspěvek >
Nemám ambice dělat srovnávací test olejů - na to je přeci JASO, ne? Pokud je olej JASO FC, tak je snad jedno, od jaké je značky, ne? Mimochodem a jen tak pro zajímavost - jak bych mohl ublížit výfuku jeho vypalováním? To mne opravdu zajímá...
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika