|
Příspěvky uživatele - 210.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 17.9.2011 Nafotím Vám pilu po 10 kubících dřeva a bude rozhodně celkově více zaprášená. Tato vypadá, jako právě vydělaná z krabice, nebo po vyfoukání a očištění. Píšete o těžbě smrku. Po takovém množství dřeva a nikde ani kousek pryskyřice... To platí už o... celý příspěvek > |  | Fréza na sníh, když je velký mráz, 3.12.2010 Já jsem to pochopil tak, že Vám vadí, že motor běží delší dobu na sytič, což není pro motor vhodné- ředí olej na stěnách válce, a proto jej hned vypínáte. Z toho důvodu jsem doporučil možnost zahřát motor jinak. Když půjdu teď nastartovat GXV 160,... celý příspěvek > |  |
|  | Sachs dolmar 119 - porucha, 29.11.2010 Snadno, večer Vám nafotím poznávací znaky originálu. I 111 je konstrukčně stará více než 25let. Z tohoto pohledu je nadčasovost a životnost obdivuhodná. |  | Sachs dolmar 119 - porucha, 29.11.2010 Jsou lidi, co utrhnou nový tlumič, jiným vydrží roky. Přesto, jsou tu firmy, nabízející náhrady. Cena je kolem 80,-Kč. Ale nemám s tím dobré zkušenosti. Jestli je lepší častěji měnit náhrady si může každý spočítat. Na to, že je to neoriginální... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|