Příspěvky uživatele - 31.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozebrat balik sena?, 28.11.2010
jaký máte průměr balíku? jestli máte 130-140cm tak balík má 300-400kg a jde krásně rozebírat nebo rozmotávat.-pokud je seno dobré! ono to někdy bývá tak že to slisuje aby měl co nejtěžší balíky, pak stačí trochu vlhkosti a balík zaplesniví a přilepí... celý příspěvek >
Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 26.11.2010
zdravím, nedaří se mi ve skleníku vypěstovat papriky. skleník je ve svahu, má dvě patra, prostě jednaa část skleníku je níž, tam mám rajčata, protože je tam více prostoru, rajčata jsou velká a daří se jim. na druhém patře pěstuji papriky, a vůbec se... celý příspěvek >
Skleník na podzim, mravenci, a co říkáte na trichodermu?, 26.11.2010
opravdu, jak pročítám tak pročítám, nic zaručeného proti mravencům. a teď na podzim se s nimi nedá dělat nic? docela mě to štve, ve skleníku jich mám hodně. zajímá mne váš názor na skleníkové kultury proti mšicím, např. parazitická vosička aphidius... celý příspěvek >
Skleník na podzim, mravenci, a co říkáte na trichodermu?, 25.11.2010
Zdravím zahrádkáře, zajímá mne jak hnojíte na podzim skleník, já například koňský hnůj, ale zajímaly by mě typy na nějaké pomalu rozpustné hnojivo - garnulky které vydrží přes léto, jaké máte zkušenosti dále- věčný problém mravenci, našli jste... celý příspěvek >
Paprika jako dvouletka?, 4.3.2010
slyšel jsem že když na konci sezony papriku odříznu-kmínek tak deset cm nad zemí, tak že to pak znova roste druhým rokem, co je na tom pravdy?
Očkování, roubování, zastříhávání - termíny, 29.3.2009
Dobrý den, chtěl bych požádat o uvedení jednotlivých termínů různých operací- roubování, očkování na bdící a na spící očko, zastříhávání. Byl bych moc rád kdyby někdo byl ochotný napsat kdy se tyto operace provádí, resp.kdy je možno je provádět, a u... celý příspěvek >
Plot u zvěře, 23.3.2009
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu.Chci vysadit podél plotu nějakou rychle rostoucí křovinu, nejlépe listnatou, která by vyrostla tak do 3metrů. Podmínka je, aby nebyla jedovatá, protože zde chci chovat dančí zvěř. Děkuji za odpověď
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009
jsou to semena stara rok až dva
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009
aha takže když to bude při 22 tak to vubec nevyklíčí?
teplota pro klíčení paprik, 21.2.2009
zatím neklíčí.dva dny byly ve vodě, při teplotě 15, pak den při teplotě 15 už v hlíně, jednu noc při teplotě kolem 4, a ted jsou při denní teplotě 24 a noční teplotě 18 takto už skoro tři dny.mám ještě počkat?nebo je dát někam na místo s větší... celý příspěvek >
Zastříhávání rajčat?, 21.2.2009
děkuji mnohokrát, snad to bude ok, minulý rok nebylo uštipovánonic a z tyčkového rajčete byl keř
Zastříhávání rajčat?, 20.2.2009
ano ano, o tyčkových.Děkuji za informace, to mi pomohlo.A ty zálístky odštipovat pokaždé když začnou růst nebo až vyrostou dvě patra tak vždy spodí odštípnout, a od kdy se to může dělat?
Zastříhávání rajčat?, 20.2.2009
děkuji za odpovědi, co jsou to zálístky
kolik vody pro zeleninu?, 20.2.2009
Díky Vám Martine, to je moje očekávaná odpověď.a s paprikama zkušenosti nemáte?
Zastříhávání rajčat?, 19.2.2009
Rajčata mám vždy moc rozrostlá, můžete poradit, jak a kdy zastříhávat, aby neměla tolik větví?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika