|
Příspěvky uživatele - 164.216
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 30.11.2010 Nezaregistrovala som sa, ale tá depka chytila mňa. |  | Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 30.11.2010 Sneženie u nás na južnom Slovensku a následné topenie nás znova "utopilo", aj keď sme naviezli už 7 tatroviek zeme, špekulujeme nad odvodnením pozemku, lebo susedov "potok" nestiha. Keď si spočítam čo nás to už všetko sálo... a či... celý příspěvek > |  |
|  | Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 29.11.2010 Keď takto nad tým uvažujem tak ja to zvládnem, ale zvládnu to aj stromy? Jeto to takto mali sme nízko pozemok a naviezli sme vtedy ornicu. Tento rok na jar bola povodeň a odvtedy sa u susedov (ktorí sa o záhradu vôbec nestarajú) okolo nášho plota... celý příspěvek > |  | Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 28.11.2010 Ide o 12 stromov, to by bola poriadna fuška vykopať ich aby som veľmi nepoškodila koreňový bal a aj koruny sú už tvarované ku konštrukcii. |  | Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 28.11.2010 Poraďte mi prosím, robíme terénne úpravy pozemku, mám zasadené jablone na podpníku M 106 a hrušky na podpníku dula v jeseni r.2007. Teraz, keď navozíme ornicu môžem prihrnúť zem až k stromom, zasypem tak miesto očkovania, alebo musím zachovať okolo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|