Příspěvky uživatele - 176.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
hrušeň Bohemica, 17.2.2008
Zdravím, 2005 jsem zasadil hrušku Bohemica a Nela, nadm.v. 330 m obě loni již plodily, Bohemica je dobrá, sladká, Nela výborná s medovou chutí. Každopádně dobrá volba.
Grilování - uzení, 29.11.2007
Zdravím ano dá se udit na akátovém dřevu, taktéž na švestkovém, hruškovém, jablkovém, lipovém, bukovém, dubovém, jasanovém vše z vlastní zkušenosti.
spartan, bohemia, 9.11.2007
Zdravím, spartan je výborné jablko a i když zrovna moc nestříkáme, tak dvě tři bedýnky ze dvou zákrsků se na jídlo vždy vyberou a že jsou malá jablka  vůbec nevadí. Záleží hlavně na chuti. Jako náhradu doporučuji odrůdu sparjon, plodnost je... celý příspěvek >
čerpadlo na kvas, 1.11.2007
Vtipní anonymní pisálkové, rukama jsem vykýbloval tolik kvasu a to mi není ještě ani pětatřicet, kolik vy dva nezpracujete do konce života. Právě proto, že mi těch kýblů prošlo rukama tisíce a nikdo z nás nemládne, žádal jsem tímto o radu si usnadnit... celý příspěvek >
čerpadlo na kvas, 31.10.2007
Zdravím, ano jedná se mi o přečerpání do menších sudů před transportem do pálenice, diky za radu.
čerpadlo na kvas, 30.10.2007
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přečerpáváním kvasu kalovým čerpadlem? Kvas je jablkový, hruškový. Nespálím kalové (septikové)čerpadlo? Případněm typ čerpadla, výrobce? Díky
Odolná švestka Chrudimská - bývalá Vaňkova, 28.10.2007
Zdravím, švestku Vańkova jsem koupil v Litovli. Výpadovka na Olomouc po staré silnici, měli čtvrtkmeny na myrobalanu.
Sad slivoní, 15.8.2007
Zdravé polokmeny Tophit, Tegera jsem koupil v oš Mezice u ing Špundy, p. Majerčík v téže obci má čtvrtkmeny Jojo, Tophit, Katinka, Hanita jenže jako maloodběratel jsem druhý den po zahájení prodeje nic kloudného nesehnal. Navíc má neochotný... celý příspěvek >
Sad slivoní, 12.8.2007
FYTOS Plzen má široký vyběr švestek pry odolavají i šarce jinak mohu doporučit durancie, švestku domácí, švestku Hamanovu, Anna Spät, Stanley z  mladších mám Jojo, Tophit Hanita tyto plodí již dvouleté na pálenku jsou výtečné i ryngle moje... celý příspěvek >
destilační přístroj, 19.6.2007
Zdravím, známý mi doporučil přidávat do kvasu zkaramelizovaný cukr, nemá s tím někdo zkušenost? Dal bych max 2kg na 100litrů kvasu, med nemám. Díky za odpovědi.
Hrušeň jako popínavka ke dveřím?, 6.6.2007
Každopádně počítejte s armádou vos (v lepším případě) a šršnů, kupte si co nejpozději zrající odrůdu na kdouloni. Přeji mnoho úspěchů
moniliový úžeh, 22.5.2007
Dobrý den na višni morellenfeuer byl proveden postřik proti moniliovému úžehu presto několik větví seschlo. Ma smysl nyní postřik opakovat? Není již pozdě? Mam obavy z dalšího šíření.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika