|
Příspěvky uživatele - 176.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
hrušeň Bohemica, 17.2.2008 Zdravím, 2005 jsem zasadil hrušku Bohemica a Nela, nadm.v. 330 m obě loni již plodily, Bohemica je dobrá, sladká, Nela výborná s medovou chutí. Každopádně dobrá volba. |  | Grilování - uzení, 29.11.2007 Zdravím ano dá se udit na akátovém dřevu, taktéž na švestkovém, hruškovém, jablkovém, lipovém, bukovém, dubovém, jasanovém vše z vlastní zkušenosti. |  |
|  | spartan, bohemia, 9.11.2007 Zdravím, spartan je výborné jablko a i když zrovna moc nestříkáme, tak dvě tři bedýnky ze dvou zákrsků se na jídlo vždy vyberou a že jsou malá jablka vůbec nevadí. Záleží hlavně na chuti. Jako náhradu doporučuji odrůdu sparjon, plodnost je... celý příspěvek > |  | čerpadlo na kvas, 1.11.2007 Vtipní anonymní pisálkové, rukama jsem vykýbloval tolik kvasu a to mi není ještě ani pětatřicet, kolik vy dva nezpracujete do konce života. Právě proto, že mi těch kýblů prošlo rukama tisíce a nikdo z nás nemládne, žádal jsem tímto o radu si usnadnit... celý příspěvek > |  | čerpadlo na kvas, 31.10.2007 Zdravím, ano jedná se mi o přečerpání do menších sudů před transportem do pálenice, diky za radu. |  | čerpadlo na kvas, 30.10.2007 Zdravím, nemáte někdo zkušenost s přečerpáváním kvasu kalovým čerpadlem? Kvas je jablkový, hruškový. Nespálím kalové (septikové)čerpadlo? Případněm typ čerpadla, výrobce? Díky |  | Odolná švestka Chrudimská - bývalá Vaňkova, 28.10.2007 Zdravím, švestku Vańkova jsem koupil v Litovli. Výpadovka na Olomouc po staré silnici, měli čtvrtkmeny na myrobalanu. |  | Sad slivoní, 15.8.2007 Zdravé polokmeny Tophit, Tegera jsem koupil v oš Mezice u ing Špundy, p. Majerčík v téže obci má čtvrtkmeny Jojo, Tophit, Katinka, Hanita jenže jako maloodběratel jsem druhý den po zahájení prodeje nic kloudného nesehnal. Navíc má neochotný... celý příspěvek > |  | Sad slivoní, 12.8.2007 FYTOS Plzen má široký vyběr švestek pry odolavají i šarce jinak mohu doporučit durancie, švestku domácí, švestku Hamanovu, Anna Spät, Stanley z mladších mám Jojo, Tophit Hanita tyto plodí již dvouleté na pálenku jsou výtečné i ryngle moje... celý příspěvek > |  | destilační přístroj, 19.6.2007 Zdravím, známý mi doporučil přidávat do kvasu zkaramelizovaný cukr, nemá s tím někdo zkušenost? Dal bych max 2kg na 100litrů kvasu, med nemám. Díky za odpovědi. |  |
|  | Hrušeň jako popínavka ke dveřím?, 6.6.2007 Každopádně počítejte s armádou vos (v lepším případě) a šršnů, kupte si co nejpozději zrající odrůdu na kdouloni. Přeji mnoho úspěchů |  | moniliový úžeh, 22.5.2007 Dobrý den na višni morellenfeuer byl proveden postřik proti moniliovému úžehu presto několik větví seschlo. Ma smysl nyní postřik opakovat? Není již pozdě? Mam obavy z dalšího šíření. |  |
 |
|
|
|