Příspěvky uživatele - 44.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Radiaca páka na vari, 20.5.2010
Zřejmě si zde někdo plete požadovaný popis prodloužení páky a hodnocení nejen toho, jak jsem to udělal. Mě je úplně jedno, jestli se to někomu líbí, nebo ne, nebo zda by to mělo něco s kutilem roku. Právě na tomto fóru je to o tom, že má někdo nápad... celý příspěvek >
Motor nejde do otáček, 18.5.2010
Většinou je to u dobrého motoru nedostatkem paliva. Vyčistil bych sítko karburátoru, případně vyměnil palivový filtr, dle doby provozu. Jestli byl ponechán přes zimu se starým palivem a nyní zlobí, tak je třeba použít v krajním případě ultrazvuk na... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 18.5.2010
Musíte respektovat, že každý stroj má svoje možnosti. Když bude silnější, zase to bude někomu málo, když bude lepší a robustnější, bude stát tolik, že se nevyplatí na takové práce. Rozjezd v terénu a na tvrdém povrchu je velký rozdíl. Doporučil bych... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 18.5.2010 Obsahuje fotku
Úprava řadící páky se dá udělat v podstatě 2 způsoby. 1 je prodloužit a vytvarovat páku stávající, 2 je přes kloubky řazení ovládat přímo na řídítkách. Po shlédnutí úpravy kloubovým ovládáním jsem udělal prodloužení stávající páky. Kloubové ovládání... celý příspěvek >
Jakou reznou soupravu na MS250?, 16.5.2010
Nerad do této diskuze zatahuji jinou značku, ale pro vysvětlení je to podstatné. Já jsem kdysi začínal s pilami Dolmar a jejich zastoupení bylo bídnější, než bídné. V podstatě se ani o zastoupení nedalo hovořit, ale o několika lidech, kteří té značce... celý příspěvek >
Využití benzinu Speciál 91, 15.5.2010
Kolik toho benzínu máte? Jestli málo a potřebujete řezat delší dobu, tak stačí smíchat starší směs s novou např. 1,5ltr stará směs a 1,5 ltr nová směs, abyste měl jistotu, že se účinnost mazání skladováním nesnížila. Jestli máte např. 5 ltr a chcete... celý příspěvek >
Vari 4 Profi s motorem Honda GCV 190, 13.5.2010 Obsahuje fotku
Nevím, hned tam dáváte gumu a chcete to řešit s nástrojařem. Já bych si nejprve ověřil, zda je přesně vystředěný motor na přírubě. Stačí 1 mm, a je to velmi poznat. Nehledě k tomu, že trpí uložení klikovky, gufero.  
Obtížná práce s rotačním kypřičem Aky (Vari), 12.5.2010
Video mého rotavátorování je zde 
Obtížná práce s rotačním kypřičem AKY (Vari), 12.5.2010
Potřebný odpor rotavátoru klade tradlička, což je dle výrobce univerzální řešení. Ale dle půdy je méně či více vhodné. Naklápění rotavátoru z důvodu pohybu dopředu, aby se chytil do záběru na tvrdší půdě je naprosto běžná věc. Jen je třeba to znát a... celý příspěvek >
Dolmar, 8.5.2010
Nemažou, jsou potažená plastovou jakoby bužírkou, která zajišťuje, že se lanko nezadrhává a zároveň nepoškozuje jiné součástky, kudy je vedeno. 
Krovinorez MS-330 U Dolmar nejake rady?, 7.5.2010
Motor M. je na všech modelech této řady. Máme 260U a je to na štítku motoru. Dál je to jasné, podle návodu, který má u motorů všch modelů shodné parametry a nakonec je nejlepší to vidět na strojích, což jsem viděl. Za tu cenu a co to dovede, jak jsem... celý příspěvek >
Záběh nové motorové pily, 6.5.2010 Obsahuje fotku
Já takové školení neznám a ani proti němu nic nemám. V podstatě se dá vycházet z návodu k pile, kde je uveden pouze poměr 1:50 u oleje, který splňuje určité požadavky. 1:40 je u olejů, které nezaručí v poměru 1:50 mazání motoru. Seřízení po záběhu... celý příspěvek >
Záběh nové motorové pily, 2.5.2010
V návodu máte 1:50 a ne 1:25. Je to poměr vhodný pro motory, které se bez většího poměru oleje v benzínu ani nedají provozovat. Takže 1:50 a po cca 10-15 nádržích se pouze nepatrně upraví seřízení karburátoru -sníží se bohatost směsi. 
Křovinořez HQ 333R motor se dusí a jde špatně do otáček, 1.5.2010
Dotazbyl na cenu těsnění, ne na chod motoru. Tazatel to vložil do diskuze, která byla starší. 
Solární bublinková fólie, 30.4.2010
K smíchu je to tomu, kdo to nevyzkoušel. Pod plachtou je po takovém dni, jako dnes voda cca 30 cm teplá přes 40°C a běžně jsme se koupali ve 30°C vodě. Výhodou plachty je dále snížení výparu vody, úniku dezinfekčních prostředků - chlóru, zabránění... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika