|
Příspěvky uživatele - 210.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Destilační přístroj z Polska, 22.12.2014 Žiju v jiném časovém pásmu:-))))
Od toho "nešťastníka", když se zajímal o ten polský hrnec, nemůžete čekat, že v brzké době bude stavět rektifikační kolonu. Musí začít od začátku od jednoduché, primitivní, destilace. A mé další psaní se neslo i v... celý příspěvek > |  | Metaltec, 1.8.2011 Já jsem viděl stav i to, co jsem složil a co to dělalo. Dříve jsem i vlivem proseb majitelů takto poškozených přístrojů jen opakovaně zkoušel čistit a lapovat, olej do válce. Motor zapálil a zhasl a nepomohlo jej tam opakovaně zkoušet dávat. To je... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 044C, 27.11.2010 Kdyby to byla doložená oprava a pila byla v solidním stavu, tak i ano. Ale může být načatá vložka ložiska v karteru na straně spojky a je po solidní koupi. Válec má nikasil a nový válec a así replika i píst na starou klikovku, to bych nedoporučoval. |  |
|
|
|