Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kávová sedlina jako hnojivo, 22.4.2009
u nas to ide spolu s dalsim rastlinym odpadom do kompostu
Kvalita travního osiva, 21.4.2009
... i tak je to divna firma. Kontaktoval som jedno zahradnictvo na Slovensku. Na nete pisu, ze budu predavat Barenbruk osivo. Zial, pani mi dala vediet, ze sa s dodavatelom nevedia dohodnut. Vyzera to tak, ze Holandania nemaju o predaj svojho... celý příspěvek >
Drtič, 17.4.2009
niekedy pomoze, ak je tenky material suchy.
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 17.4.2009
Dakujem za dobre spravy. Len som si nebol isty, pretoze na nete su aj nejake zle skusenosti (in English) a spominam si na debatu vo firme co predava veci na jazierka, ze zaby poctivo vynasaju prec, ak im zakotvia v jazierku. ...tak sa tesim na... celý příspěvek >
Jak udelat optimální jezírko pro žáby?, 16.4.2009
Do jazierka sa mi nastahovali zaby, mozno pol tucta neviem. Zakladaju potomstvo. Co hrozi z takehoto noveho osidlenia? Mate nejake skusenosti? Mozu zaby zamorit vodu?...napriklad hromadnym uhynom mlade.
Likvidace řas v malém jezírku, 15.4.2009
Bakterie aj riasy su rychlejsie ako rastliny. Pockajte, kym Vam na jar vyrastu rastliny.... z jesene a zimy odumrete zvysky rastlin, napadane listie znecistilo vodu, ktoru este nedokazali rastliny vycistit. Dazdami cez zimu mohlo cast necistot... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 15.4.2009
Dezinfekcne prostriedky ako savo, peroxid vodika, hypermangan ci chlor alebo ozon maju spolocne to, ze aktivnymi latkami ktore z nich vznikaju su reaktivne formy kyslika. Chlor ako taky nie je az tak podstatny. Samotny chlor reaguje s vodou pricom... celý příspěvek >
Krtek - a je to, 14.4.2009
Pan Jekyll, usetrite a namiesto sava kupojte kuchynsku sol a skuste s tym nieco dezinfikovat. Pravdepodobne to bude s tym savom trosku zlozitejsie, i ked kolega mozno trochu dramatizuje. napriklad: Savo ako velmi reaktivna latka, respektive... celý příspěvek >
Červený rybíz - listy, 14.4.2009
na par listoch ribezli su stopy po voskach, uz opisovane flaky. Ribezle idu to kvetu a preto neviem, ci je rozumne urobit postrek proti voskam. Staci olejovy pripravok? Ako je to vseobecne s postrekmi proti hmyzu pocas kvitnutia?
Zakládání a údržba trávníku, 9.4.2009
Nemoze dojst k postupnemu rastu urovne terenu?
Jeseteři, 9.4.2009
Mne prezili obidva jesetery zimu bez problemov, ale jeden neprezil lov nasej macky. Inak ignoruju potravu a tak som ich nechal krmit sa, co je poruke. A prosperuju... asi si najdu dost stravy. Jazierko je tym aj menej znecistene. Asi si pockam, kym... celý příspěvek >
Ohraničení trávníku, 8.4.2009
Uz to tu bolo v inych temach. Najjednoduhsie sa mi zdaju byt prvky malych rozmerov nejakej hnedej zamkovej dlazby. Napriklad take romantiko premac. Z ich prvkov sa skladaju aj kruhove dlazby, cize zahonovy okraj v tvare obluka by nemal byt... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 27.3.2009
pred 2 tyzdnami dostali cupricol. Nie je neskoro na 2. davku niecoho lepsieho?
vápnění půdy, 27.3.2009
Moze byt. Popol obsahuje skor zluceniny s alkalickou reakciou. Pravdepodobne aj fosforecnany, ale tiez uhlicitany.... vapenaty, draselny, mozno aj horecnaty. Cize na zmeny pH pody hore by sa mal popol hodit podobne ako vapno.
vápnění půdy, 26.3.2009
kyslomilkam sadrovec
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika