Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vliv dešťové vody z Cu okapů na rostliny, 29.7.2009
Podla clanku "Copper in Drinking Water Health Effects and How to Reduce Exposure" to moze byt problem. Hlavne s novymi medenymi trubkami a pri pouzivani horucej vody z takychto trubiek na varenie. Ako uz niekto spominal, dolezite je aj, aky typ medi... celý příspěvek >
Velda i tronic, 29.7.2009
Popis svoju skusenost s veldou. Ake mate jazierko a zarybnenie?... aky bol stav pred nasadenim zaiadenia a ako sa prejavilo zapojenie. Na aky vykon ste zacali?
Velda i tronic, 28.7.2009
Nasiel som manual v anglictine. Aj tu spominaju "astronautic technology". Co ma viac prekvapilo, su niektore dalsie fakty. Odporucana najmensia tvrdost vody a pH najmenej 7.  Pri tychto podmienkach ak uvolnovanie medi "ujde" a do jazierka sa vam... celý příspěvek >
Mulčování s použitím kartonu, 28.7.2009
Neviem co pani pouziva, ale ak je to skutocne lino, nie je to taka chyba... Dnes sa bezne pvc hovori linoleum, ale original linoleum je z prirodneho kaucuku. Dost drahy material.
Nerovnoměrné hnojení, 28.7.2009
recept je hnojit menej a na viackrat. Ja rozhadzujem granulovane hnojivo rukami. Asi, stvrtinovu davku oproti odporucenej, ale musim to robit castejsie. Uplne rovnomerne hnojenie sa da dosiahnut rozpustnymi hnojivami. Povedzme mocovina dusicnan... celý příspěvek >
Problém s čerpáním čerpadlo bere pořád písek, 28.7.2009
Mozno to s tymto suvisi len okrajove. Vela firiem, ktore navrhuju a robia zavlahu, robia navrhy na silne prietoky a s tym spojene aj silne cerpadla. Toto zostavu predrazuje. Aj ak ma zdroj dostatocnu vydatnost, rychly pritok vody strhava viac piesku,... celý příspěvek >
Velda i tronic, 28.7.2009
Ak tam nie je meracia sonda, jediny klad tohto zariadenia je v tom, že elektrolýzou je možné plynulé a pomalé uvoľňovanie meďnatých iónov. Teoreticky je proces elektrolýzy regulovateľný aj v tomto prípade, pretože je ovplyvnený koncentráciou... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 24.7.2009
Viem si predstavit, ak piesok obsahuje velky podiel vapenca alebo ilu, ze nie je vhodny na pieskovanie travnika. ilova zlozka sposobuje jeho zlepenie a vapenec moze ovplyvnit pH materialu, ak ho je vela. Ale nerozumiem tomu, preco apriori... celý příspěvek >
Popínavá rastlina na juhovýchodný múr, sucho, 24.7.2009
Viete poradit popínavú rastlinu na juhovýchodný múr, sucho, najlepšie vždyzelenú. Neskoršie poobede v tieni.
Jak zakryt komposter?, 17.7.2009
je nepisanou zasadou, ze kompost sa dava do najvzdialenejsieho,  pripadne najskrytejsieho rohu zahrady dalej od domu. Neviem, ci Vam obrast kompostu nieco vyriesi. Mozno skomplikuje... Smradu z kompostu sa neda na 100 % vyhnut. Mat ho pod... celý příspěvek >
Rašelina funguje, 6.7.2009
Asi na tomto fore to padlo, ze ide o jednobunkove organizmy co toto robia. Prezivaju na slame a sene a ozivaju v casoch zaplav. A zeru asi ziviny z vody mozno aj samotne riasy.
Jakou ruční vřetenovou sekačku?, 25.6.2009
Vcera som bol v jednej predajni. Mali tam katalog firmy Bosh a v nom vretenovu sekacku. Ked som sa spytal na cenu, tak mi ju nevedeli zistit... vraj sa asi na Slovensko nedovaza. Hlavna vec, ze katalog bol v cestine. Na otazku ci sa dovaza do ciech,... celý příspěvek >
Mulčování trávníku na zahradě - pro a proti, 21.5.2009
I ked jeden anglicky zahradnik povedal, ze dobry travnik vyzaduje sekat 2 x denne, asi tu vsetci mame troj- a viacdnove intervaly tejto cinnosti. Ja to robim raz za tyzden, co je na hranici moznosti, aj preto, ze travnik je husty. Nastastie trava je... celý příspěvek >
Usychání konečků trávy, 21.5.2009
...vidite a vretenovka by toto vobec nemala robit! Mal by to byt ten najsetrnejsi typ.
Usychání konečků trávy, 21.5.2009
moze byt aj tym, ze je travnik husty a sekacka nestiha. Znizuju sa otacky a tym aj kvalita sekania. Stava sa to aj ked sa neseka dost casto a trava je prilis velka na vysku sekania.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika