Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Závlaha ze sudu, 21.9.2009
143.205 Videli ste uz vypustanie vody z akvaria?  Tiez k tomu netreba vrtat dieru pri dne akvaria...
Co to je?, 18.9.2009
Cervena moze byt aj dosledok difrakcie svetla z blesku na zlozenom oku chrobaka... Podobnych prikladov je mnoho... farby na ryhach CD-cka, alebo nakoniec z prirody opal, alebo aj kridla motylov, ktore neobsahuju ziadne farbiva. Nemyslim si, ze pani... celý příspěvek >
Závlaha ze sudu, 18.9.2009
Na samotne zavlazovanie mozete pouzit nizkotlakovu zavlahu s family drip hadicou. Je tu niekde spominana na fore, staci pohladat. Pripadne vygooglit na nete. 
Co to je?, 17.9.2009
treba zapnut na fotaku potlacenie funkcie cervenych oci
Živý plot z buxusu, 17.9.2009
Myslim, ze buxus nie je natolko narocny, a cererit by mal byt pre tuto rastlinu dobrym hnojivom. Prirastok samotnej rastliny je pomaly a mozno preto nema take velke naroky na specialne hnojenie.
Kvalitná vláknitá rašelina, 16.9.2009
Máte nejaké typy pre komerčne dostupnú vláknitu rašelinu bez dodatočných prísad?...aby obsahovala menej prachových a mikro častíc.  Kvalitna s rozumnou cenou. Potrebujem na pripravu umeleho tufu.
Vodní gril, 11.9.2009
V jap. som zazil taky suflikovy asi 15x30 cm na plyn, i ked asi nespada celkom do tejto kategorie. Bol sucastou kuchynskeho zariadenia. Na spodku bola nadoba do ktorej isla voda asi 1 cm. Na to sla kovova mreza na ktoru siel kus ryby alebo ineho... celý příspěvek >
Sláma jako mulč, 11.9.2009
Mame na zahrade obrovsku okrasnu travu z ktorej rastu listy a klasu podobne sukvetia do vysky nad 2 m. Je toho vela. Po zime to uschne a musi sa to ostrihat az dole od zeme. To co cez zimu vznikne je slame podobny produkt. Neviem, ci by sa tento... celý příspěvek >
Automatické dopouštění vody, 11.9.2009
Nechcem odhovarat, ale do tohto by som nesiel. Ak je jazierko dost hlboke (80 cm) a voda sa natolko neprehrieva, dopustanie vody je len obcasny poblem a obmedzene na najteplejsie mesiace. Ukryt plavak v jazierku nie je jednoduche a jeho obrastenie... celý příspěvek >
Pavoučci s bílým bříškem, 10.9.2009
Pavuky ako dravce urcite zahradke prospievaju....tym ze sa zivia hmyzom, ktory rastlinam naozaj skodi.
Jak ostříhat zlatý déšť?, 9.9.2009
My mame zivy plot a na zaciatku sme mali podobnu dilemu. Teraz je situacia ina. Je to nezmar a teraz strihame kazdy mesiac i castejsie. Inak by nam prerastol cez hlavu.
Hlinikove zebriky, 8.9.2009
Ma niekto klbovy rebrik gude 4x4? Vyzera to byt zaujimava hracka a hlavne lahko ulozitelna!
Zavařování bez cukru, 8.9.2009
Pre diabetikov to ma zmysel. Dost je zle, ak je to len vecou istej mody. Poznam jednu pani, co zavara bez alebo s rapidne znizenym obsahom cukru a zasadne bez akychkolvek konzervacnych latok. Vysledok je vela vyhodenych zavaranin, ktore sa... celý příspěvek >
Mulčovat nebo sbírat trávu?, 8.9.2009
Vidite, a ja som si myslel, ze golfove ihriska sa mulcuju a trava sa nezbera. Ono caste strihanie na golfoch by bol idealny predpoklad na uspesne mulcovanie.
Čím přistínit jezírko, 7.9.2009
Idealne by bolo nieco vzdyzelene, aby neopadavali na zimu listy. Neznecisti jazierko na jesen listami. Vyber by sa tym zuzil. Zial buxus rastie pomaly, velke odrody rododendronov tiez a su narocne na penazenku aj potrebuju cas.... potom este... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika