|
Příspěvky uživatele - 121.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ékonomické čerpadlo, typy, názory, skúsenosti, 2.2.2010 Typy na ekonomické čerpadlo, čo dáva najvyšší pomer výkon (l/hod) oproti príkonu (W). Vo svojej podstate šetrné k prostrediu aj k majitelovej peňaženke (pri účte za elektrinu).
Môj typ: Messner eco-X 4500, 4.800 l/hod a príkon len 45... celý příspěvek > |  | Sekačka z OBI, 29.1.2010 Suhlas. Znacka ci neznacka nie je to najdolezitejsie. Posluzi vam aj neznacka, dolezite je na aku plochu a teren t otreba.
Na moju malu plochu som kupil to najlacnejsie elektricke alko a vsetko bezi bez problemov 3. rok. Raz, ked bol... celý příspěvek > |  |
|  | Provzdušňovač trávníku, 27.1.2010 tak tak... velke veci, ktore potrebujete najviac 2 x v roku, ktore mozno pozicat za desatinu ceny nakupnej .....treba poziciavat, nie kupovat. |  | Doma dělané filtrace, 26.1.2010 Pan Hrkal, existuju profesionalne riesenia filtracie vody cez pobreznu zonu? D. |  | Odrůda rajčete, 25.1.2010 Ja som vsadil na skusenosti na fore a tento rok kupil semena start f1, a stupicke ranne polne. Dufam, ze budu chutne. Chcem aby vonali a chutili ako rajciny. Bejbino som zatial v obchode nevidel... to by som skusil tiez. Este mame dost casu na vysev,... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 25.1.2010 Ad vzduchovanie v dlzke... Existuje vzduchovacia hadica pouziva sa v cov... maloodberatelom to nik nepredava . Ale existuje zavlazovacia porezna hadica, mozno by to slo pouzit... je od firmy Claber,...ak aj nie,... v zahone... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 22.1.2010 OK. Ja som napisal, ze je to druhorade z hladiska biofiltracie, nie z hladiska jazierka. Biofiltracia a mechanicka filtracia... kazde je iny problem. Mechanicka sa da vyriesit jednoduhsie ako stavba velmi zlozitych biofiltrov, ktore... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 21.1.2010 Pokial ten filter pracuje ako biologicky, to znamena ze odfiltruje kationove mineralne komponenty, fosforecnany a hlavne amoniak, dusicnany amonne iony a dusitany... bioologickym sposobom. To robia bakterie rastliny... To je PRVORADE pre kvalitu... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 21.1.2010 mam filtracne jazierko, este som ho necistil, 2 roky. Voda cista, ale i tak idem tento rok nieco prerabat... |  | Vyčištění jezírka - rybníku, 19.1.2010 ...fekal jednoznacne. Ak mate plochu, kam by sa to dalo vykydnut, (mozno to bude urodna substancia do zahrady), tak to pri opakovanom vycucavani urobite za jeden den. Overte si ale, aky ten stroj dokaze podtlak aby vam neurobil skodu s foliou. Moze... celý příspěvek > |  |
|  | Réva a břidlice, 18.1.2010 ...niektore sorty prosperuju len v specifickych podmienkach. Sorty Tokajske mimo oblast Tokajskej, su vraj podradne na vyrobu vin....okrem Muskatu. V okrajoch Tokaja je to niekedy zalezitost desiatok metrov. Kopec vedla a uz to nejde. |  | Filtr, 15.1.2010 Mna by zaujimal prietok, ktory do toho ide. Preto, ze aj ja mam 6 m3 jazierko... |  | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 14.1.2010 Niekde som cital, ze origos susene paradajky sa robia tak, ze sa pred susenim nasolia. Asi to pomaha. No a susiua sa na slnku. My mame terasu, kde je cez leto na dlazbe najmenej tych 50 st C. Slnko na na cierny plech v horucom lete na tej terase by... celý příspěvek > |  | Odvětrání slivovice, 14.1.2010 ...alebo kompresorcek (na akvarko) so vzduchovacim kamenom. No neskusal som, kedze slivovicu nepalim. |  | Kompost - co do něj, 8.1.2010 Tonda, formulujte otazky jasne...popol je zasadity a kompost kysly. Vacsina pod je neutral alebo trochu kysle. Ak pridavate kompost ku kyslomilnym rastlinam, tam treba dat pozor na kompost s velkou castou popola. |  |
 |
|
|
|