Příspěvky uživatele - 121.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hojivo Travin, 6.7.2010
Blahozelam k spokojnosti. Mozno je to tym, ze nas travnik je podstatne mensi... ak by som pouzil nejaky herbicid, tak lokalne, nie na celu plochu.
Kupanie v zahradnom jazierku, rizika?, 6.7.2010
Ako je to s kupanim v zahradnom jazierku? Je to bezpecne?...nemyslim, ci sa niekto utopi ale z mikrobiologickeho hladiska. Voda je osidlena bakteriami, sinicami aj riasami. Moze a nemusi byt skodliva. Ako to spoznat? Je kvalitne filtrovane a ciste... celý příspěvek >
Barva listů leknínu, 6.7.2010
zaujimave, moje lekna maju cervene listy pokial su este pod vodou. Zozelenia ked su hore.
Slimáci, 6.7.2010
Urobme taky pokus, podme nadavat na slimakov az potom, co mesiac sypeme na zahrade ferramol. My sme zacali tento rok a je pokoj. Nie ze by som ziadneho nevidel, ale je ich podstatne menej aj rastliny su viac v pohode....trosku "vystrcia... celý příspěvek >
Vláknitá řasa, 2.7.2010
Nastastie amoniaku je menej... ved pre ryby je velke mnozstvo amoniaku velky problem. Takto to asi aj je normalne. //// za 13 minut odburat radove 100 l roztok zivin... tak to asi nefunguje. Skuste tocit male mnozstvo vody, povedzme 100-200 l vody... celý příspěvek >
Vláknitá řasa, 2.7.2010
Mňa malé rozdiely neprekvapujú vzhľadom na pomalý metabolizmus všeobecne....nemožno očakávať radikálne zmeny v zložení v priebehu pár minút. Čo ma prekvapuje, je pokles dusičnanov. Vždy som si myslel, že biofiltracia v jazierku je hlavne oxidácia... celý příspěvek >
Žluté skvrny v trávníku, 2.7.2010
Po psovi su kruhy vypalenej travy pomerne male a ostro ohranicene. Na hranici je trava vacsia. Moja skusenost je, ze ked trava zacina nenapadne blednut az zltnut a rednut, treba pohnojit. Vzdy sa mi to osvedcilo. Iba skoro na jar taketo priznaky... celý příspěvek >
Má smysl sekat trávník, když je sucho?, 2.7.2010
Ja by som urcite tej vody pridal a nic by sa nestalo, ak by dostal vodu kazdy druhy den...
Savo do jezírka, 2.7.2010
Ludia, zamerajte sa na priciny problemov v jazierku. Nehadzte do jazierka jedy! Podobne je to aj s medou. Natrafil som na odborny clanok, kde toxicita mednatych soli na jednobunkove riasy a bakterie bola zrovnatelna. Suvisela velmi s pH (vzhladom na... celý příspěvek >
Flekatý trávník, 23.6.2010
Tento "priznak" sa vyskytuje notoricky u zaciatocnikov pestovatelov okrasnych travnikov a da sa vyriesit hnojenim. Malokto si zo zaciatocnikov uvedomuje, ze okrasny travnik treba hnojit. (ja sam to mam za sebou)...Ked si ale uvedomime objem zelenej... celý příspěvek >
Flekatý trávník, 23.6.2010
Nestraste! Bol tu uz tentop problem a poradili sme pohnojit. A pomohlo. Treba si uvedomit, ze dazde odplavuju dost rychle cast zivin.
Bazen s pomerne vysokou stenou a malym polomerom, 22.6.2010
skryte v nadpise. Viete o komrcne predavanom bazene polomer 2 m ci trochu viac a slusna vyska 80 cm a viac?
Bazen s pomerne vysokou stenou a malym polomerom, 22.6.2010
Presne takyto bol v bau, dost vysoky aj velky na to aby sa tam dalo dobre osviezit, a dost maly na to aby vhodne zapadol do malej zahrady. predavac hovoril, ze vsetci maju on velky zaujem. Zial, bol to vystavny kus do predajne, aby kupujuci videli... celý příspěvek >
Akú trávu, 9.6.2010
...existuju aj suchomilne zmesi. Zvolte taku. Skuste na diskusii vyhladat podobne temy, tam ziskate rady o kvalite zmesi jednotlivuch firiem.
Moc prosím o radu s čerpadlem, 9.6.2010
Pane, cerpadlo ma tlakovu krivku. To co sa uvadza na krabici je maximalny prietok pri nulovom tlaku a maximalny tlak pri nulovom prietoku. To znamena, ze to prve je prietok bez hadice rovno z otvoru cerpadla, bez dopravy vody do urcitej vysky a... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika