Příspěvky uživatele - 38.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krmítko pro ptáky v zahradě, 24.11.2010
Je to poštolka. Přiletěla obhlídnout strávníky. Z důvodu ptačího přehledu terénu upřednostňuji zhotovení krmítka z petky. Viděl jsem jednou jak krahulík seděl na jasanu a pak sebral kosa z trávníku.
Jak dostat sůl z 6M Cu trubičky?, 21.11.2010
Ohřívání trubičkového chladiče je možné provádět v otevřeném hrnci s vodou. Důležité je aby docházelo k varu vody v hrnci s ponořeným chladičem. Zkusil bych postupovat tak, že bych vyjmul chladič z vařící se vody a vhodil ho s minimální časovou... celý příspěvek >
Podzimní postřik proti kadeřavosti, 14.11.2010
Vápno se bude projevovat ve svém důsledku jako uhličitan vápenatý a s Kuprikolem nebude negativně působit jak na stromek, tak na vaše zdraví.
Myši všude - jak na ně, 12.11.2010
Také nerad chytám rejsky, ale když se nastěhují do kůlny, tak pokálejí nářadí a materiál stejně jako myši.
Zasazení Nektarinky, 9.11.2010
Stačí 1,5 až 2m, záleží kolik máte místa. U broskvoní pěstuji menší koruny, hodně omezuji vzrůst řezem už i z důvodu snadnějšího postřiku. Řezem držím stromky v kondici, což se projevuje na kvalitě ovoce a životnosti stromku. Ale proti gustu...
Sadíte už česnek?, 7.11.2010
Mně vyrazil zatím je loňský česnek. Letošní zatím nic. Sázím loňský, který mně zbývá, protože konzumuji hned po sklizni čerstvý letošní. Po úspěchu z lońského pěstování nekončí v popelnici ale v záhonu vedle ve stejný čas zasazeného letošního. 
Výsadba stromků a popel, 6.11.2010
Mám stejnou zkušenost jako Mimmo. Popel ze dřeva dávám do svrchní vrstvy ke stromkům. Rozhodně bych ho nedal půl metru jako zásobní hnojení. Uhličitan draselný / potaš /, který obsahuje se dobře rozpouští, což se i dříve využívalo při jeho získávání... celý příspěvek >
Sadíte už česnek?, 4.11.2010 Obsahuje fotku
Pro Petru. Nic se sním nestane, přežije. Stalo se mi tak již mnohokrát.
Redhaven - a ty ostatní, 30.10.2010
Ač neznám vaši oblast pěstování. 1./ Odrůda nebude asi Red haven. 2./  Na stromku bylo ponecháno mnoho plodů. Musíte příště silně protrhávat. Letos byl trochu nešťastný rok, ani jablka nemají očekávanou chuť. Hrozny mě úplně zklamaly.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika