|
Jabloň Red Winter - zná ji někdo?, 3.11.2010 Koupil jsem Rajku na podnoži M7.Prodejce říkal, že koruna tohoto stromu nebude nijak velká.To jsem právě chtěl. Netrvám za každou cenu na nových odrůdách.Lépe koupit osvědčenou odrůdu, dle možnosti resistentní. A´t je na stromech chemie co... celý příspěvek > |
 |
Jabloň Red Winter - zná ji někdo?, 31.10.2010 Tak to dopadá, když si člověk chce odnést stromek z obchodu za každou cenu(můj případ).Tak to jsem šlápl vedle, protože na Kroměřížsku mě taky asi nedozraje.Faktem zůstává, že jsem se zpoléhal na info prodejce.Zejména odolnosti vůči chorobám-údajně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jabloň Red Winter - zná ji někdo?, 27.10.2010 Už jsem o ní psal v jiném vlákně.Nemůžu o této" zřejmě novince"sehnat žádné info.Poradí prosím někdo? Děkuji |
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 19.10.2010 Dobrý den. Tak jsem koupil" zajíce v pytli".Šel jsem k prodejci koupit jabloň Rajku.Měl ji bohužel jen jako zákrsek, který jsem nechtěl.Namísto toho jsem si domů přinesl Red Winter coby čtvrtkmen.Nemá tu někdo info o této odrůdě,... celý příspěvek > |
 |
Ochrana dřevěného plotu, 17.10.2010 Pokud uvažujete o dlohotrvajícím efektu a chcete pěkný přírodní materiál tak vodorovné části plotu bych nechal vyrobit z dubového dřeva.Já vím je to velká fin.investice, ale rozhodně se vyplatí.Jako vrchní nátěr použijte tenkovrstvou lazuru.Mám... celý příspěvek > |
 |
Rybíz - množení, 11.10.2010 Tak to jsem s tím Losanem poletl.Usuzoval jsem podle toho, že tam byl ještě jeden černý plod(asi schnilí). Je to vcelku jedno, kolik jakého rybízu tam bude.Děti milují oba.Chtěl jsem koupit v zahradnictví červený keříčkový rybíz, ale neměli.A... celý příspěvek > |
 |
Rybíz - množení, 11.10.2010 Dobrý den.
Dnes jsem vykopal a rozdělil rybíz černý-Losan.Vzhledem k tomu, že má ještě docela zelené listy je nutné je po přesazení odstranit?Totéž jsem udělal s rybízem červeným, ale ten už je téměř bez listů.Takže by mu přesazení event.nemělo... celý příspěvek > |
 |
Myši všude - jak na ně, 30.9.2010 Úplně nejlepší a nejlevnější metoda jak na myši jsou opravdu celokovové pasti.Jed je drahý a pokud přiotrávenou myš sežere kočka-nepřežije.Na past dám chleba, natáhnu ji a pak zapalovačem opeču návnadu.Tak topinka je neodolatelná! Funguje i na... celý příspěvek > |
 |