Příspěvky uživatele - 208.166

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fréza na sníh, když je velký mráz, 7.12.2010
Protože se používá benzin bez oleje
Fréza na sníh, když je velký mráz, 7.12.2010
Pokud má fréza 4taktní motor tak si myslím že olej v motoru na startování nemá vliv
Fréza sněhová Vari SF-55, 6.12.2010
Hechta mám 3 roky zatím bez jakych koliv potíží, frézuji i mantinely od radlic a výšku sněhu neřeším, třeba i na celou výšku bunkru, pojezdové řeneny se nemohou jen tak lehko spálit protože kola vesměs klouzají při velkém odporu, cena byla před 3... celý příspěvek >
Fréza na sníh, když je velký mráz, 5.12.2010
Nebylo řečeno aby jste frézoval celých 20 minut na sytič, to musíte zkoušet co je nejvhodnější,1,2,3 minuty, to chce zkoušet a snižovat při tom závislost na sytiči, určitě dlouhodobý běh motoru na sytič není to nejlepší
Fréza na sníh, když je velký mráz, 3.12.2010
To jste ani nezkusil spustit frézu se sytičem?Počítám že máte také plynule regulovatelný sytič, je nesmysl čekat 20 minut nebo nahřívání fénem, osobně u mého obyč HECHTA jedu po cca 1min.zahřívání na sytič v jakém koliv mraze, zkuste to spustit na... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 23.11.2010
Tlak vyvíjí hydraulické čerpadlo
Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010
Tak to jste mě zaskočil/pokud to máte z vlastní zkušenosti/ač nejsem fanda hydra a byl jsem majitelem Volva s automatem, v zaměstnání jsem jezdil se stroji na hydropohon a tak jsem si myslel že včechny zahradní traktůrky s hydrem mají filtr a o... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 22.11.2010
Tak se přiznám že malinko ve Vaší odpovědi tápu, jelikož používám již pár let traktůrek v poměrně slušném svahu tak je pro mě novinka že dle Vás se u některých nedá měnit v převodovce olej?S tím jsem se ještě nesetkal a pokud myslíte hydropojezd tak... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 21.11.2010
Asi jste se spletl-myslel jste zřejmě motor s tlakovým mazáním a filtrem místo Vámi uváděné převodovky s fuiltrem, né?
Sekačka na 3 ha zahradu, 20.11.2010
Tak se nemohu stále zbavit dojmu že si mnozí ani zdaleka nedovedou představit plochu 1ha, natož 2-3ha, kromě toho že vědí jen že 1ha je 100x100m
Sekačka na 3 ha zahradu, 18.11.2010
Tady bych byl pro zůstat stát nohama na zemi
Jak zorat pole ležící ladem?, 17.11.2010
Když si sečtete minuty zde vynaložené na rady tak ten traktor s pluhem pokud by byl k dispozici by to už měl kvalitně zorané a věřte že se i s velkým traktorem dá orat jaké koliv malé políčko pokud je na něj přístup a traktor je možno zajistit někde... celý příspěvek >
Sekačka na 3 ha zahradu, 16.11.2010
Zdravím, nehodlám Vám nic doporučovat jen se pozastavuji nad tím že tak velkou plochu jste asi pravděpodobně dosud udržovaly nějakou /VIKING/malou sekačkou s kterou jste tam asi i trávily dost času a námahy než jste to všechno posekaly, pokud... celý příspěvek >
Pieris Little Heath, 26.8.2010
Pravda, listy nádherné ale květy po 5 létech nula. Marie
Zahradnictví Najmanovi, 26.8.2010
Vaše rozhodnutí, naštěstí je tolik nabídek že opravdu ty nej.. jsou zcela jistě z makretů...
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika