Příspěvky uživatele - 211.46

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opuncie - choroba, 19.11.2010
Ddobrý den myslím že ulomit nepůjde, zkuste to nožíkem, opuncii tím nepoškodíte a tolik se nepopícháte. :-)
Opuncie - choroba, 19.11.2010
Dobrý den, tomu říkáte obluda??? Já mám doma také několik opuncií, znichž jedna měří do výšky asi metr a obvod jsou asi 2metry. Přes léto ji mívám ve skleníku a na zimování ji přenáším domů.Jestli vám to usnadní přesazení tak vás ujišťuji, že... celý příspěvek >
Neznámá květina, 19.11.2010
S názvem souhlasím, mám ji také již poměrně rozvětvenou a vysokou (asi 50cm). Je to poměrně nenáročná rostlina (zkrátka jako všechny opuncie je to nezmar). host27
Choroba na tlustici, 14.10.2010
Dobrý den, měla jsem podobný problém, ale u jiného kaktusu a sukulentu. Mně pomohlo, když jsem rostlinu zalila mospilanem (přípravek na vlnatku a mšice) nebo potření přípravkem na ochranu rostlin Ortiva (používá se na houbovitá onemocnění, ale není... celý příspěvek >
Rhipsalis - začíná kvést, 13.3.2010
Toto rhipsalis mám taky. Je poměrně nenáročné. Doporučuje se ho rosit. Mně i když jsem sním pohnula, když kvetlo, neopadalo. Přeji vám hodně úspěchů při jeho pěstování.(: s.s.
Pozná někdo rostlinku?, 13.3.2010
Tato rostlinka se u kaktusů objevuje poměrně často, ale podle mě je naprosto neškodná a poměrně hezká když je jich víc.stepka
Sněhová fréza, 31.1.2010
Mám stejnou zkušenost s Snow jet 1100 na pásech. Po hodině práce odešel variátor. I já jsem našel hrst bílé gumy pod krytem pojezdu. Jelikož jsem se strojem v záruce reklamoval jsem ho v OBI. Jinak je to " dělník " na sníh v jakémkoli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika