Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ostružiník, 6.4.2006
Herbicid GARLON, ale zničíte vše kromě trávy. Působí i kůrou!
Sedmikráska, 6.4.2006
Velmi účinný je Bofix celoplošně a pak za nějakou dobu jen bodově. Použít v době, kdy semikrásky pěkně rostou a mají hodně listů. Prázdná místa dosít trávou. Hlavně je nenechat znovu vyrůst a vykvést, v půdě je zásoba semen. Postřik se provádí 2 - 3x... celý příspěvek >
vrtule třešńová, 6.4.2006
Dvoukřídlý
Smokvoň/fíkovník - problém s usycháním, 20.3.2006 Obsahuje fotku
Souhlasím, měl jsem fíkovník několik let venku volně v záhoně. Když omrzl, vždy odspodu obrazil. V létě narostl i 1 metr. I fíky měl /nedozrály/. Nakonec ho umořila sousedící tůje.
živý plot, 14.3.2006
Ještě.... mám zkušenost, že i 5 cm nad zemí asi 5 let starý krásně obroste.
živý plot, 14.3.2006
No, řezal jsem ho postupně, hned od malých proutků. Má větve až na zem, že je i problém sekat trávu. Zmlazení snese i hodně u země.
Řez stromů vs. mráz, 13.3.2006
Mráz po řezu nevadí, jde o to, že při nízkých teplotách se dřevo drobí a praská, není pružné. Klidně řežte, ale jen když přes den nemrzne, v noci pak mráz nevadí. Větší řezné plochy hned zatřete balzámem.
co se slimaky, 7.3.2006
Mesurol nebo Vanish pelety kolem záhonů a do stinných míst. Docela to funguje i několik týdnů, ale jen preventivně, jako návnada.
živý plot, 7.3.2006
Dobrou zkušenost mám s habrem, trochu teď vychází z módy, ale je to standard. Sazenice se dá koupit za i za 20 korun. Snese všechny podmínky i polostín. Zajímavé je, že listí schazuje až na jaře, při rašení nových lístků. Dvakrát do roka se musí... celý příspěvek >
Rez travní (obilní), 5.3.2006 Obsahuje fotku
Zato nebo Discus + Clarinet,  postřik při prvních příznacích a pak na podzim. Maximálně 2 -3x za sezonu.
kde sehnat kdouli?, 5.3.2006
Někdy je vedou zahradnictví. Chce to pátrat po internetu. Pozor, nezaměnit s kdoulovcem. Kdouloň je příbuzná jablku a hrušce.  
Řeřicha, 4.3.2006
Řeřicha zahradní je bylinka, která se pěstuje hlavně v zimě. Semena koupíte v každém semenářství. Na tácek dáte vatu nebo nekolik vrstev bílého ubrousku a semena hahusto nasejete a zavlažujete a dáte do tepla na okno. Asi za týden se sklízí tak, že... celý příspěvek >
postřik broskvoní proti kadeřavosti, 26.2.2006
Nejvhodnější doba je, když kvetou lísky /vývoj houby kopíruje vývoj lísky v závislosti na teplotě, někdy to je už v únoru/. Spolehlivý je Champion anebo Kuprikol. Asi za 10 dnů 1 až 2x opakovat, ale jen organickými fungicidy - Dithane, Syllit... celý příspěvek >
Další diskuze:  56  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika