Příspěvky uživatele - 246.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 13.11.2010
Všetkým veľmi pekne ďakujem za odpoveďe, ktoré by som inak pracne hľadal na internete. Takto tu to mám všetko pokope. Zaujímavá stránka a hlavne diskusné fórum je tu skvelé. Som začínajúci zahradkár. Nie je mi ani 40 ale snažím sa dačo pochytiť od... celý příspěvek >
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 12.11.2010
Ďakujem za Vašu, pre mňa ako laika skoro profesionálnu odpoveď. Sosusedom je to ťažke... Mame pejska a male dieťa tak ešte dotaz. Nie su tieto rostliny jedovate?
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 10.11.2010
Zahrada je slnečná. Nadm. výška 211m. Typ pody neviem. Je to oblasť Kolínska.Ano..budem sa o to pravidelne starať...
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 10.11.2010
Dobry den. Som tu nový a mám na vas dotaz. Sused ma po troch stranách nasej zahrady nevhodný starý cihlový múr vo výske asi 2m. Niekde vyplnený aj starým vlnitým plechom. Potreboval by som od vas radu akým zivým plotom, alebo "niečim"tento mur... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika