Příspěvky uživatele - 152.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011
Jsou místa i v Čechách, třeba jižní opukové svahy na Mělnicku, okolí Litoměřic, kde by možná lilky šly. Bývalý tchán měl zahradu na Mělníku nad soutokem Labe a Vltavy, a to je jak Středomoří.
Osvědčená odrůda cukety, 24.1.2011
No jo, Mičurinče, na to ale musíte mít skleník a Jižní Moravu! Ty lilky, kterým se daří u nás, by využila jen Maryša.
Místo na dvě hrušně - poraďte, 24.1.2011
Máme Konferenci, asi 480 mnm, mírný severní svah, půda chudá (kyselá), kamenitá, srážkový stín. Rez se zatím neobjevila (jsme ale polosamota, v okolí jen divoké jalovce obecné). Naše péče je úplně minimální a úroda, co si pamatuji, za posledních... celý příspěvek >
Zelena strecha, 24.1.2011
Vycházím z mých skromných zkušeností pouze se zelenou nezateplenou střechou (je na hospodářské budově ve svahu) cca 6 x 6 m. Schopnost dobře zadržovat vodu a malé zatížení jsou protimluv - můžete mít jedno nebo druhé. 10cm vrstva se mi na trávu... celý příspěvek >
Snížení kyselosti substrátu, 21.1.2011
Měřím pH výluhu ze zeminy podle návodu k soupravě na měření pH, kterou jsem koupila před lety na Hlavním nádraží v Praze :-)). Fakt. Pořád si říkám, že si musím nechat udělat pořádný rozbor půdy, ale jaksi na to nikdy nedošlo. Zuzana
Keře, které budou vonět, 21.1.2011
Hlošina úzkolistá.
Legální znečištění zahrady, 21.1.2011
Já bych se neznepokojovala. Elementární olovo je za normálních podmínek docela stálé.  Dříve se přece vyráběly olověné vodovody, a to je sakra jiný poměr, než 24 kg olova v tuhách vegetační vrstvy.Jiná by byla situace, kdy by došlo k... celý příspěvek >
Roubování na vzrostlejší ptáčnici, 20.1.2011
Tak do toho půjdu ještě letos. Ta ptáčnice je tak vitální, že snad přežije i mé "odborné" zásahy. Děkuji Zuzana
Poraďte s dřevinou do květináče, 20.1.2011
Taková kleč vydrží ledacos a vypadá pořád k světu.
Velké "truhlíky" na dřeviny, 20.1.2011
My jsme potřebovali nádoby na květiny o zcela přesném rozměru k vložení do zděných "truhlíků". Nechali jsme si je udělat od firmy, která vyrábí jímky. Fungují dobře, ale nebyly levné. Zuzana
Roubování na vzrostlejší ptáčnici, 20.1.2011
Všem díky. Roubovat nazeleno jsem chtěla proto, že jsem propásla vhodnou dobu na odběr roubů z vyhlédnutých stromů. Asi to tedy rok počká. Už to ale bude podruhé a mám za to na sebe vztek. Zuzana
Roubování na vzrostlejší ptáčnici, 19.1.2011
Mám na pozemku několikaletou ptáčnici, která má nejširší průměr kmene asi 10 cm a větví se asi ve výšce 1,5 m nad zemí. Ráda bych na ni naroubovala některou ze starých třešní z okolí. Myslíte, že půjde roubovat nazeleno? Nebo se dá nazeleno jen... celý příspěvek >
Topí se jahody - záhon plný vody, 19.1.2011
Já jsem totiž řešila podobný problém se záhonem ve skále, který jsem později musela zvednout na jedné straně (je do ve svahu) o půl metru. Mám mrkve kverulantky.
Topí se jahody - záhon plný vody, 19.1.2011
Pokud jde o jahody, těm 20 cm odvodněná vrstva stačit bude, ale třeba u kořenové zeleniny už by mohl se zamokřením být problém.
Čím ohraničit trávník od kůry nebo kamínků, 18.1.2011
Já mám palisádové obruby z půlkuláčů, které jsem zakoupila v OBI. Byly tlakově impregnované. Po 12 letech jsou už na konci své životnosti a budu je muset vyměnit. Především je zvetšelé dřevo okolo kovových svorek, takže se jednotlivé díly... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika