Příspěvky uživatele - 152.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tragédie jménem Monília laxa, 4.5.2011
No právě! Díky takovým šetřílkům, kterým bylo líto dát kačku za bezvirózní rostliny, se šarka rozšířila mnohem rychleji, než by to zvládly mšice. Má to šarku, ale je to levné (z obskurního zdroje) nebo zadarmo (odkopek od známého), tak proč... celý příspěvek >
Kaménkovitost hrušní, 2.5.2011
A nedá se boraxem hnojit na list? Pak by efekt mohl být už letos. Zuzana
Dákově spínaná zásuvka, 26.4.2011
A co GSM modul - ten funguje bez omezení vzdálenosti. Cenově je to ale dost jinde, než dálkově ovládané zásuvky. Zuzana
Hnědnutí a sesychání azalek, jehličnánů, brusinky, vřesů, 21.4.2011
Moje libavky a pierisy letos také odkráčely, ale holomrazem to nebylo. U nás byl sníh dlouho. Rostliny byly chráněné chvojím a po jeho odstranění zprvu vypadaly jako v dobré kondici, ale potom jaksi začaly postupně bez hnědnutí usýchat od konců... celý příspěvek >
Co se stalo nově vysazené meruňce?, 19.4.2011
On ten klejotok také může být kvůli mechanickému poškození, ke kterému došlo při transportu nebo balení. Zuzana
Zivy plot do CHKO + zasadita puda, 13.4.2011
Ze stálezelených, které snášejí alkalické půdy (pokud vyloučím túje) mě napadá hlohyně šarlatová (dá se tvarovat, pěkně vypadá, ale má trny a může trpět strupovitostí), smrk omorika nebo nějaká vzrůstnější odrůda kleče nebo jalovce... celý příspěvek >
Který přípravek do kompostu?, 12.4.2011
Čerstvá tráva v kompostu potřebuje naopak brzdit. Má vysoký podíl dusíku a rozkládá se tak rychle, že se teplem při rozkladu může sama "sterilizovat" (teplo zabije mikroorganismy a inaktivuje enzymy, které se na rozkladu podílejí) a rozklad... celý příspěvek >
Zvonkové, 12.4.2011
Zvonkového si také moc cením a chutná mi už od začátku října - mám ráda jablka ostřejší s křupavou dužinou. Při výsadbě je potřeba vzít v úvahu, že vzrostlý strom může být úplný obr, má-li dobré podmínky. K těm podmínkám: pokud se rozhlídnu... celý příspěvek >
Psí exkrementy do kompostu, 11.4.2011
Ve správně vedeném kompostu by teplota měla vzrůst nad 60 °C, což by vajíčka psích, kočičích i ostatních parazitů mělo likvidovat. Je ale rozhodně lepší nenechávat výkaly ležet ve vnějších vrstvách kompostu. Je třeba je dát co nejblíže... celý příspěvek >
Lenivý šeřík, 5.4.2011
Studna nebere povrchovou vodu, nýbrž vodu spodní. V tom problém asi nebude. Já mám šeříky jako volný živý plot na velmi suchém, kamenitém a slunném místě, a jsou tak pětimetrové. Lenivý šeřík může být ale jiná odrůda než ty ostatní... celý příspěvek >
Banánové slupky, 5.4.2011
Autorka neměla na mysli louh, ale výluh.
Můžou hortenzie a chryzanteny pomrznout?, 4.4.2011
Pokud Vám hortenzie namrzne, nepřijdete o celou rostlinu, ale jen o její nadzemní část, a s tím i bohužel o letošní květy. Keř obrazí od spodu a na nových větvičkách pokvete až za rok. Zuzana
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 1.4.2011
V nějaké publikaci asi od Svazu ochránců přírody jsem před několika lety četla celkem vtipný článek, který doporučuje vysazení ořešáku vedle kadibudky, protože ořešák je schopen metabolizovat obsah žumpy, která se tak nemusí vyvážet. Vlastní... celý příspěvek >
Co mi to vyrostlo?, 31.3.2011
Šafrán, který se používá jak koření kvete na podzim.
Ideální velikost jámy a množství hnoje pro sázení ovocných stromků a rybízů, 30.3.2011
Většina kořenů rybízu je v hloubce do 40 cm, takže hloubka může být i méně než 60-70 cm. V případě rybízu ale pozor na to, že má rád mírně kyselé půdy, takže nevím, jak se bude s hnojem snášet. Já k rybízu dávám jen kompost. Kořeny čerstvě... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika