|
Koňský trus jako hnojivo pro trávník?, 6.9.2009 já to nechávám zkompostovat (ten hnůj-musí být jako rašelina nebo zkvasit a pomněr 1:1 zalím a mimochodem ale kůň nemá BOBKY (není to jiné zvíře-je to opravdu kůň Vlasta |
 |
Rybíz a josta, 19.8.2009 paní Jano nic tam v tom vyhledavači není k mé otázce-nevím zdali jste tam koukla vy než jste mi odepsala karynka |
 |
|
 |
Rajčata, 19.8.2009 dobrý den mám spoustu žlutých malých rajčátek neví někdo jak je zpracovat -myslím nakládání, zavařovaní atd... děkuji Jarka |
 |
Rybíz a josta, 19.8.2009 dobrý den poradí někdo kdy se má řezat stromkový rýbíz a josta (keř)
zda v létě před zimou nebo na jaře???
díky karynka |
 |
Vápno, 5.8.2009 Děkuji za rady je jich zde od vás až moc nevím kterou vybrat.
K.J |
 |
Co zabarvuje květy růží do růžova?, 5.8.2009 dáváme louhovat slupky od banánů a zalíváme tím(je to na podporu barvy květů) nebo ty slupky zakopejte na záhon
Magda |
 |
Co zabarvuje květy růží do růžova?, 5.8.2009 zalívat červenou paprikou (poměr 1 lžička na 10 l vody) |
 |
Vápno, 4.8.2009 jaké vápno mám dát na zahradu jako hnojivo (nebo na vyvápnění kompostu nebo záhonu)
hašené (může být???), či nehašené, nebo je nějaké speciální pro zahrádkáře???
díky Kamil Jún |
 |
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009 já mám taky dotaz ohledn ě toho řez-má se teda řezat teď v srpnu po sklizni ebo až na jaře(mám stromkový rybíz) a co josta-kdy řezat-taky teď?? |
 |
Řez, 2.8.2009 kdy mám řezat meruňku a jak to snáší
je už po slkizni ale slyšel jsem, že merunka se nemá moc řezat?
Lahoda |
 |
|
 |
Co po čem, 31.7.2009 ví zde někdo co se může dát příští rok za zeleninu po té letošní
(např.že se nemá dávat česbek po rajčatech a td.) díky FILIP |
 |
Jahody - mech, 29.7.2009 mám na záhony mezi jahodama zeleno-mech jak a čím se ho zbavit
děkuji za rady Pája |
 |
Kedlubny - gigant, 25.7.2009 dobrý den mám letos nějak moc gigantů a veliké nemá někdo nějaký recept na ukládání na zimu /zaváření/ nebo zmrazení-to jsem zkoušel a po rozmrazení to není k jídlu
děkuji jardík |
 |
Cibule - skladování, 19.7.2009 jak skladovat akde a jestli dát do beden či vázat a pověsit a při jaké teplotě sušit - je dost mokrá nebot letos moc prší díky
NIKL |
 |
Rajče - postřik - prevence?, 16.7.2009 čím mám postříkat rajčata a proti čemu (mám namysli-černání, plísně a zda preventivně aco nebo až se něco objeví
mlčoch |
 |