Příspěvky uživatele - 145.195

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koňský trus jako hnojivo pro trávník?, 6.9.2009
já to nechávám zkompostovat (ten hnůj-musí být jako rašelina nebo zkvasit a pomněr 1:1 zalím a mimochodem ale kůň nemá BOBKY (není to jiné zvíře-je to opravdu kůň  Vlasta
Rybíz a josta, 19.8.2009
paní Jano nic tam v tom vyhledavači není k mé otázce-nevím zdali jste tam koukla vy než jste mi odepsala karynka
Rajčata, 19.8.2009
dobrý den mám spoustu žlutých malých rajčátek neví někdo jak je zpracovat -myslím nakládání, zavařovaní atd... děkuji Jarka
Rybíz a josta, 19.8.2009
dobrý den poradí někdo kdy se má řezat stromkový rýbíz a josta (keř) zda v létě před zimou nebo na jaře???   díky karynka
Vápno, 5.8.2009
Děkuji za rady je jich zde od vás až moc nevím kterou vybrat. K.J
Co zabarvuje květy růží do růžova?, 5.8.2009
dáváme louhovat slupky od banánů a zalíváme tím(je to na podporu barvy květů) nebo ty slupky zakopejte na záhon Magda
Co zabarvuje květy růží do růžova?, 5.8.2009
zalívat červenou paprikou (poměr 1 lžička na 10 l vody)
Vápno, 4.8.2009
jaké vápno mám dát na zahradu jako hnojivo (nebo na vyvápnění kompostu nebo záhonu) hašené (může být???), či nehašené, nebo je nějaké speciální pro zahrádkáře??? díky Kamil Jún
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 2.8.2009
já mám taky dotaz ohledn ě toho řez-má se teda řezat teď v srpnu po sklizni ebo až na jaře(mám stromkový rybíz) a co josta-kdy řezat-taky teď??
Řez, 2.8.2009
kdy mám řezat meruňku a jak to snáší je už po slkizni ale slyšel jsem, že merunka se nemá moc řezat? Lahoda
Co po čem, 31.7.2009
ví zde někdo co se může dát příští rok za zeleninu po té letošní (např.že se nemá dávat česbek po rajčatech a td.) díky FILIP
Jahody - mech, 29.7.2009
mám na záhony mezi jahodama zeleno-mech jak a čím se ho zbavit děkuji za rady Pája
Kedlubny - gigant, 25.7.2009
dobrý den mám letos nějak moc gigantů a veliké nemá někdo nějaký recept na ukládání na zimu /zaváření/ nebo zmrazení-to jsem zkoušel a po rozmrazení to není k jídlu děkuji jardík
Cibule - skladování, 19.7.2009
jak skladovat akde a jestli dát do beden či vázat a pověsit a při jaké teplotě sušit - je dost mokrá nebot letos moc prší díky NIKL
Rajče - postřik - prevence?, 16.7.2009
čím mám postříkat rajčata a proti čemu (mám namysli-černání, plísně a zda preventivně aco nebo až se něco objeví mlčoch
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika