Příspěvky uživatele - 224.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fólie na jezírko z Polska, 7.3.2011
V ČR se dá koupit 0.5mm za 55kč v Ba-maxu.Mám ji na kořenovku a je v pořádku.
Kořenový filtr na 15m3, 21.11.2010
Ano, po rozhrábnutí je v kačírku černý sediment.
Kořenový filtr na 15m3, 15.11.2010
kořenovka má hloubku asi 30až 40cm. Kačírek příště použiju určitě alespoň 6cm a více.Domnívám se že rostliny zakoření i v tak velké frakci.Je možné že kořenový porost bude mít větší prostor a oto více pak prokoření spáry.Možná že by nebylo od věci... celý příspěvek >
Kořenový filtr na 15m3, 15.11.2010
Ano před kořenovkou mám filtraci takže do kořenovky mi pevné nečistoty nejdou.Ucpala se jen kořenovým porostem.
Kořenový filtr na 15m3, 12.11.2010
Ten kačírek má zrnitost zhruba 2-4cm.Z třetiny mám rákos a zbytek je skřipina lesní teda doufám že je to ona.Ty kořeny neodehnívají jsou zdravé až moc, skoušel jsem je protrhat ať mi muže protékat voda a šlo to hodně z tuha.Objem nádrže mám10 kubíku,... celý příspěvek >
Slunečnice pestrá, 11.11.2010
Na slepych ramenech moravy se jich dají nachytat spousty.A mate to kousek od bydliště.
Kořenový filtr na 15m3, 11.11.2010
No muže se vám stát to co mě.Po třech letech se mi kořenovka totálně překořenila.Kořeny rostlin vystoupily až na povrch a voda mi začala přepadat přes horní hranu kořenovky.Vodu z jezírka čerpám do filtrace a pak přes UV to jde do kořenovky a pak... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika