|
Fólie na jezírko z Polska, 7.3.2011 V ČR se dá koupit 0.5mm za 55kč v Ba-maxu.Mám ji na kořenovku a je v pořádku. |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 21.11.2010 Ano, po rozhrábnutí je v kačírku černý sediment. |
 |
|
 |
Kořenový filtr na 15m3, 15.11.2010 kořenovka má hloubku asi 30až 40cm.
Kačírek příště použiju určitě alespoň 6cm a více.Domnívám se že rostliny zakoření i v tak velké frakci.Je možné že kořenový porost bude mít větší prostor a oto více pak prokoření spáry.Možná že by nebylo od věci... celý příspěvek > |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 15.11.2010 Ano před kořenovkou mám filtraci takže do kořenovky mi pevné nečistoty nejdou.Ucpala se jen kořenovým porostem. |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 12.11.2010 Ten kačírek má zrnitost zhruba 2-4cm.Z třetiny mám rákos a zbytek je skřipina lesní teda doufám že je to ona.Ty kořeny neodehnívají jsou zdravé až moc, skoušel jsem je protrhat ať mi muže protékat voda a šlo to hodně z tuha.Objem nádrže mám10 kubíku,... celý příspěvek > |
 |
Slunečnice pestrá, 11.11.2010 Na slepych ramenech moravy se jich dají nachytat spousty.A mate to kousek od bydliště. |
 |
Kořenový filtr na 15m3, 11.11.2010 No muže se vám stát to co mě.Po třech letech se mi kořenovka totálně překořenila.Kořeny rostlin vystoupily až na povrch a voda mi začala přepadat přes horní hranu kořenovky.Vodu z jezírka čerpám do filtrace a pak přes UV to jde do kořenovky a pak... celý příspěvek > |
 |