Příspěvky uživatele - 12.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nářadí zn. Berlan, 10.11.2010
Berlan je slušná značka za super peníze. Mám od nich hever, štípačku na dříví, motorové čerpadlo 1m3/min, jádrovou vrtačku. Se zbožím jsem naprosto spokojen. Ještě se nestalo, že bych potřeboval servis a vše má již naběháno dosti hodin. Ale pokud... celý příspěvek >
Husqvarna 395 XP - plagiát, 8.6.2008
To že jste dal za pilu takové prachy je Vaše věc, pokud s ní nechodíte do práce, je pro Vás úpně zbytečná. Já jsem jen chtěl vyvrátit některé fámy, že pila je úplnej šmejd. Za 7 000,- tisíc bych ji nekoupil, a tři tisíce je vcelku zadarmo a práci... celý příspěvek >
Husqvarna 395 XP - plagiát, 7.6.2008
Zdarec všem. Tak jsem si koupil na bazaru tuhle krasavici za 3.000,- abych se ji podíval pod svíčku. Nechtěl jsem věřit, že je tak špatná jak je tu někde psáno. Nápis Husqvarna byl na liště jen jako samolepka, při prvním řezání hned opadal.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika