Příspěvky uživatele - 231.12

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Albizia, 20.11.2010
No právě. Ona ta albízie napučí těsně před stěhováním do baráku a jak ji tam strčím, tak se asi sníží vlhkost a větěina poupat opadne. Jinak máte pravdu s tím zimováním v paneláku je to dost tragedie. Já si doma v paneláku nechávám jen některé... celý příspěvek >
Albizia, 15.11.2010
Moc Vám děkuji. Casii mám pořád na zahrádce a furt si říkám, že je čas ji vykopat. Když snese mírný mráz. A o té mé štětkované žluté albízii jsem tedy nic nesehnala. Ono je Lído fajn, že sice všchno kvete. Ale když já se nikomu a nikde nemohu... celý příspěvek >
Albizia, 12.11.2010
Lído, moc Vám děkuji za radu. Takže jsem to pochopila tak, že tedy tu japonskou mišpuli mám raději na zimu schovávat, jinak zmrzne. Ještě bych se ráda vrátila k té mé albízii a cassii. Když jsem si objednala malou rostlinku albízie, přišel 10cm velký... celý příspěvek >
Albizia, 5.11.2010
Tak ta pecka vypadala přesně tak,  jak na tom čtvrtém obrázku. Ale jak vypadal plod si fakt nepamatuju. Jen to, že byl oranžový a flekatý.
Albizia, 31.10.2010
děkuji i zavši reakci, ale protože jsem do svého dotazu naplácala páté přes deváte, nevím, jsestli se Vaše odpověĎ týká mišpule, nebo albízie..
Albizia, 31.10.2010
Moc děkuji za radu. Ale jakou mišpuli mám, tak to nevím. Pře těmi mnoha lety jsem snědla mišpuli někde v horách na Kanárských ostrovech a pecku strčila do kapsy, protože se mi líbila. Doma jsem ji pak našla, strčila do hlíny a ona vyrostala cca do... celý příspěvek >
Albizia, 31.10.2010
dobrý den, objednala jsem si před třemi lety malý semenáček albízie, a nyní mám již rostlinu vysokou cca 1,5m. V létě je ve velkém květináči před domem a na zimu ji dávám dovnitř cca při 10°C. Nevím si rady s tím, že tak jako strelície, chystá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika