|
Volavka - chráněný škůdce, 20.2.2011 Co vzduchovka?
No Vážně volavka je velký prblém byl jsem svědkem když přiletěla k malému rybníčku a neodletěla dokud v něm něco plavalo. možná jí nějak plašit vodou na pir čidlo třeba by jí to přestalo bavit, na kočky to prý funguje ty nesnáší vodu... celý příspěvek > |
 |
Jak Vám letos přežívají ryby, 8.2.2011 Jak Vám přežívají rybky? |
 |
|
 |
Jezírko o šířce v průměru cca 3m, 3.2.2011 Opravdu moc zajímavé, ty kamery jsou super nápad, koukal jsem je super dívat se na ryby když je vodní hladina pokrytá ledem. |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 3.2.2011 Za cenu kterou jsem uváděl níže mám 100% EPDM folii se zárukou a cetifikátama. |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 1.2.2011 Je mi líto ale co jsem koukal ekofoil není EPDM, ale jinak reakci nechápu |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 1.2.2011 jak máte jezírko hluboké za cenu 115kč/m2 mám epdm folii a myslím že by žádné falby nebyly. |
 |
Ogata Crystal Bio, 1.2.2011 Dobrý den pane Tichý
Můžu se zeptat jaký máte druh filtru ve kterém máte ogatu umístěnou a jestli není problém s tím že ogata plave, jak jí držíte pod vodou. |
 |
Boj se spodní vodou, 30.1.2011 No to taky nevím, záleží jak hluboké máte jezírko, ale obávám se že bude třeba ho předělat i když kdybych znal podrobněji situaci asi bych dokázal navrhnout optimální řešení |
 |
Boj se spodní vodou, 30.1.2011 Jak máte velké jezírko, nedokáži si představit množství spodní vody, které by mi vyzvedlo folii i když nepíšete jak vysoko, řešení je odvést spodní vodu z pod jezírka drenáží. |
 |
Okylsicenie hlbsej vody, 30.1.2011 Ogata podle všeho co se o ní píše je vynikající materiál, jen je docela drahý, našel jsem stejný materiál za uplně jinou cenu, čekám na vzorky mají dorazit v příštím týdnu. |
 |
|
 |
Okylsicenie hlbsej vody, 29.1.2011 Můžu se zeptat jakou řešíte filtraci? |
 |
Okylsicenie hlbsej vody, 29.1.2011 zdravím zkuste se podívat třeba na Venturiho trubici, i když také nechápu proč chcete probublávat vodu ve větší hloubce. |
 |
Výroba filtru, 18.1.2011 Nepochopil jsem tu část s temi jesetery |
 |
Jak Vám letos přežívají ryby, 17.1.2011 ale hlavně jsem chtěl zkusit jak je na tom čerpadlo a rozhýbat vodu no a při tom to nějak ta řasa vzdává :-) |
 |
Jak Vám letos přežívají ryby, 17.1.2011 mám kořenovku takže nevidím důvod proč by to mělo vadit |
 |