|
Příspěvky uživatele - 35.239
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Založení plantáže na vánoční stromky, 10.12.2011 Dobrý den mám stejný nápad, ale na internetu jsem zatím nebyl schopen najít podrobnější informace. Napsal jsem mail do jedně ze školek a tak uvidím, zda bude nějaká reakce. Každopádně se o informace s Vámi rád podělím a byl bych rád, kdyby to bylo i... celý příspěvek > |  | Střih jabloně po výsadbě, podnož MM106, 4.11.2010 Děkuji za radu , sice jsem to už střihnul, ale jako správný řemeslník jsem si nechal fóra, takže na ty pupeny to vyjde. |  |
|  | Střih jabloně po výsadbě, podnož MM106, 3.11.2010 Zdravím, jsem absolutní laik v pěstování čehokoliv, ale zakoupil jsem si jablůňku na podnoži MM106 zn. Mio, kdy ji chci mít na drátěnce. Přišel mně poštou stromek, kdy se jedná jen jen o prut,,nevím jak to jinak popsat". Moje otázka zní, jak to... celý příspěvek > |  |
|
|
|