Příspěvky uživatele - 12.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
neznámá trvalka, 19.7.2007
Ano je to americké líčidlo...máme ho na zahrádce - velmi pěkné a barví skvěle...a řekla bych i nenáročné...máme ho 5 let...na zimu nijak nechráníme...zatím nevymrzlo.
Bazalka?, 15.6.2007
No bohužel phlox to není. Ten už na zahrádce mám. Mám i klasikou bazalku... tohle mě dost překvapilo.... nádherně to voní... jako med a je to jako kratoulinká travička.. i tak jemné... tak kdyby ted někdo věděl :o))) děkuji..P.V.
afrikán, 13.6.2007
Tak to by mě samotnou zajímalo, když někdo budete mít semínka - tak bych také ráda koupila. Pavla
Petunie/surfinie, 13.6.2007
Krásný den. Koupila jsem si plnokvěté surfínky...jsou nádherné, ale nemají po odkvětu semena...je to možné? Mám zkusit rozmn. řízkováním? Děkuji za odpověď...P.
afrikán, 1.6.2007
Prosím zda by někdo nevěděl, kde by se dala sehnat a pod jakým názvem, semena afrikánů, která voní po citrónech. Kdysi jsem je měla, ale ted na ně nikde nemohu narazit. Vypadali jako drobnolisté druhy afrikánů, ale když se lístky promnuly - zbylo vám... celý příspěvek >
afrikán, 30.5.2007
Prosím zda by někdo nevěděl,kde by se dala sehnat a pod jakým názvem,semena afrikánů,které voní po citrónech.Kdysi jsem je měla,ale ted na ně nikde nemohu narazit.Vypadaly jako drobnolisté druhy afrikánů,ale když se lístky promnuly-zbylo vám na... celý příspěvek >
neznámý název, 30.5.2007
Děkuji všem zúčastněným.....jste zlatíčka...podle fotek je to opravdu hvězdnice alpská.....všem ještě jednou díky P.
žlutá kopretinka, 9.4.2007
Zdravím Vás. ..moc děkuji...podle skvělé rady jsem našla obrázek kamzičníku....a je to ta moje žlutá kopretinka:o).....ještě jednou moc děkuji:o)))) P.V.
žlutá kopretinka, 6.4.2007
Přeji dobrý den Prosím mohl by někdo poradit?......koupila jsem na Zahradě Čech žlutou kopretinku...kvete teď  z jara......paní prodavačka mi jen opsala název Che boetner-duronicum...mohl by někdo poradit český název a jak se o kytičku... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika