|
Příspěvky uživatele - 88.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba stromků a popel, 4.11.2010 Děkuji všem za cenné informace. Shodu v názorech vidím v tom, že zem horší kvality je potřeba něčím vylepšit, ale popelem rozhodně ne. Přeji příjemný zbytek týdne,
E |  | Výsadba stromků a popel, 2.11.2010 O víkendu se chystám vysadit stromky (meruňky, broskvoň, ryngli, švestku a hrušku). Mám možnost dát pod kořeny každého vysazovaného stromku 2 lopaty popela z akátu. Jámy mám připravené dost velké, takže by popel ležel ca půl metru pod kořeny.... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdce na listech - foto, 26.7.2010 Je tam 1,60 m vysoký plot z klasického pletiva. Nicméně znova to zkontrolujem, Vaše informace se shoduje s časem, kdy došlo k druhému poškození stromků. Děkuji za informace.
Eva |  | Škůdce na listech - foto, 26.7.2010  Prosím zkušenější zahrádkáře o pomoc s určením škůdce. Veškeré nové přírůstky na loni vysazené jabloni byly již podruhé úplně okousány, v menší míře to postihlo i spodní část koruny tříleté hrušně a tříleté pološvestky. Z té nové jabloňky zůstala jen... celý příspěvek > |  | Mladá ryngle zničená od srnce, 4.5.2010 Loni na podzim jsem vysadila krásnou silnou ryngli zelenou. Bohužel se nedávno do zahrady dostal srnec (v době naší nepřítomnosti zhavaroval sousedovi plot) a téměř celý kmínek otrkal. Zůstalo nedotčených asi jen 30 cm dole u paty stromu, zbytek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|