Příspěvky uživatele - 154.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bambory ze semen, 4.10.2010 Obsahuje fotku
Brambory převážně se pěstuje z hlíz (vlastních nebo z obchodu), ale v Jižní Americe často se užívá semena (TPS z anglického True Potato Seeds), a tam mají s tím dobré zkušenosti. Já mám Russian Blue od Durgan v Kanadě, nekteré křížence od Tom Wagner... celý příspěvek >
Odrudy rajčat českeho pochazeni, 14.9.2010
Stupice (velmi ranná odrůda, červená a kulatá, vyhodována na skušební stanici Stupice blízko Prahy, uvedená do americké SSE/Seed Savers Exchange doktorem Carolyn Male z Nového Jorku), Zdá se, že mezinárodně známá odrůda Stupice je totožná s... celý příspěvek >
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 5.9.2010
Letos měl jsem lilky jen venku (protože nemám skleník), ale zdá se, že tady v Varsavě je na to zima. Jen "ozdobná". odrůda "Golden Eggs" vytvořila plody, které jsou zatím bílé, ale mají být žluté při zralosti. Kromě toho mam taky jine... celý příspěvek >
Odrudy rajčat českeho pochazeni, 4.9.2010
Znám tři česke odrůdy, které udělaly mezinárodnou kariéru (především v Spojených Státech): Stupice (velmi ranná odrůda, červená a kulatá, vyhodována na skušební stanici Stupice blízko Prahy, uvedená do americké SSE/Seed Savers Exchange... celý příspěvek >
Leutschauer Paprika Pepper?, 30.7.2010
Koupil sem semena takové papriky od americké firmy "Baker Creek Heirloom Seeds", která tvrdí, ze ta odrůda byla pěstována v Madarsku (Matrafured), ale samořejmě pochází z Levoči. Mohu tu odrůdu nazvat "Levočská Paprika",... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika