|
Příspěvky uživatele - 231.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Albizia, 20.11.2010 No právě. Ona ta albízie napučí těsně před stěhováním do baráku a jak ji tam strčím, tak se asi sníží vlhkost a větěina poupat opadne. Jinak máte pravdu s tím zimováním v paneláku je to dost tragedie. Já si doma v paneláku nechávám jen některé... celý příspěvek > |  | Albizia, 15.11.2010 Moc Vám děkuji. Casii mám pořád na zahrádce a furt si říkám, že je čas ji vykopat. Když snese mírný mráz. A o té mé štětkované žluté albízii jsem tedy nic nesehnala. Ono je Lído fajn, že sice všchno kvete. Ale když já se nikomu a nikde nemohu... celý příspěvek > |  |
|  | Albizia, 12.11.2010 Lído, moc Vám děkuji za radu. Takže jsem to pochopila tak, že tedy tu japonskou mišpuli mám raději na zimu schovávat, jinak zmrzne. Ještě bych se ráda vrátila k té mé albízii a cassii. Když jsem si objednala malou rostlinku albízie, přišel 10cm velký... celý příspěvek > |  | Albizia, 5.11.2010 Tak ta pecka vypadala přesně tak, jak na tom čtvrtém obrázku. Ale jak vypadal plod si fakt nepamatuju. Jen to, že byl oranžový a flekatý. |  | Albizia, 31.10.2010 děkuji i zavši reakci, ale protože jsem do svého dotazu naplácala páté přes deváte, nevím, jsestli se Vaše odpověĎ týká mišpule, nebo albízie.. |  | Albizia, 31.10.2010 Moc děkuji za radu. Ale jakou mišpuli mám, tak to nevím. Pře těmi mnoha lety jsem snědla mišpuli někde v horách na Kanárských ostrovech a pecku strčila do kapsy, protože se mi líbila. Doma jsem ji pak našla, strčila do hlíny a ona vyrostala cca do... celý příspěvek > |  | Albizia, 31.10.2010 dobrý den,
objednala jsem si před třemi lety malý semenáček albízie, a nyní mám již rostlinu vysokou cca 1,5m. V létě je ve velkém květináči před domem a na zimu ji dávám dovnitř cca při 10°C. Nevím si rady s tím, že tak jako strelície, chystá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|