Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomoc při výběru hrachu, 1.3.2011
pídil jsem se po hrachu a nakonec jsem vybral Oskar a Radim-dle popisu a odolnosti i uzitkovosti..
Jak zastřihnout vinnou révu, 28.2.2011
bud muzete pouzit tzv.vertiko nebo natahnout dlouhy tazen a na nem pak nechat zasobni cipky s1az 2 ocky...-aspon tak bych to udelal ja
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011
no na pristi tyden-zatim ukazuji po, ut ma byt slunecno a 3-7 na nulou...
Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011
obecne by se mely pivonky sazet od konce srpna do zari, nicmene vsechny druhy co uvadite je mozne presadit jiz nyni-hl.tu pivonku, takze jakmile to u Vas rozmrzne, nevahejte a presazujte
Hledám jméno skalničky, 27.2.2011
no tzv.nevěstin závoj G.paniculata ma kulovy koren, za to repens (plazivá) ta tezko
Hledám jméno skalničky, 27.2.2011
zdravim, nemohla by to byt Gypsophila repens?
Prosím o posouzení hlíz mečíků, 27.2.2011
dava se to do uzavirateneho skladu nebo mistnosti..nyni, kdyz uz nemrzne pres den, tak to muzete snadneji premistit... patrona dymovnice se nahreje na radiatoru a pote se do otvoru vstrčí zapallena prskavka no a pak jiz fučí dým..., pres zahr.eshopy... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 27.2.2011
ja jsem se pídil po informacich ohledne řezu a bylo mi řečeno, ze stare révy mohu rezat jiz nyni, ty nove vysadby mam odlozit na brezen-takze asi cca10.3.
ja prave, ze pouzivam dymovnice a tak morim jen proti houbovym chorobam, jinak behem vegetace pouzivam Vertimec, Mospilan, Karate-nutno stridat!
ty rezave skvrnky-tedy o odstin tmavsi nez je zluta barva hliz je posátí od trasnenek, takze urcite namořte nebo vydýmujte dymovnici, jinak ten zarodek nechte, klíčky neodlamujte
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 27.2.2011
snad Mirku na revu bude jeste cas, doufam, ze postaci postrik az pri raseni proti halcivci..? U nas dnes 4st, vcera bylo rozhodne slunecneji
Melounoviště 2011, 27.2.2011
kdyz si rozkliknete danou odrudu tak pod jejim popisem je napsano baleni a kč, stejne tak je tam napsano vyber, takze zaskrtnete jakou velikost baleni chcete...
Výsev rajčat, 26.2.2011
San Marzano je skutecne pozdni, nicmene opravdu ohroujici, vzhledem k tomu, ze mi dozralo i vloni-coz byl horsi rok, tak letos planuji vice rostlin, ale je skutecne o dost pozdnejsi nez jine odrudy, zkuste alespon foliovnik...
Číhání na jaro, 26.2.2011
aspon, ze narcisum jsou jiz videt poupata :-)))
Jak zastřihnout vinnou révu, 26.2.2011
bylo by dobre, kdybyste sem dala nejake fotky, abychom videli, v jakem je zrovna stavu...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika