|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomoc při výběru hrachu, 1.3.2011 pídil jsem se po hrachu a nakonec jsem vybral Oskar a Radim-dle popisu a odolnosti i uzitkovosti.. |  | Jak zastřihnout vinnou révu, 28.2.2011 bud muzete pouzit tzv.vertiko nebo natahnout dlouhy tazen a na nem pak nechat zasobni cipky s1az 2 ocky...-aspon tak bych to udelal ja |  |
|  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011 no na pristi tyden-zatim ukazuji po, ut ma byt slunecno a 3-7 na nulou... |  | Kdy začít s přesazováním trvalek?, 28.2.2011 obecne by se mely pivonky sazet od konce srpna do zari, nicmene vsechny druhy co uvadite je mozne presadit jiz nyni-hl.tu pivonku, takze jakmile to u Vas rozmrzne, nevahejte a presazujte |  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 no tzv.nevěstin závoj G.paniculata ma kulovy koren, za to repens (plazivá) ta tezko |  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 zdravim, nemohla by to byt Gypsophila repens? |  | Prosím o posouzení hlíz mečíků, 27.2.2011 dava se to do uzavirateneho skladu nebo mistnosti..nyni, kdyz uz nemrzne pres den, tak to muzete snadneji premistit... patrona dymovnice se nahreje na radiatoru a pote se do otvoru vstrčí zapallena prskavka no a pak jiz fučí dým..., pres zahr.eshopy... celý příspěvek > |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 27.2.2011 ja jsem se pídil po informacich ohledne řezu a bylo mi řečeno, ze stare révy mohu rezat jiz nyni, ty nove vysadby mam odlozit na brezen-takze asi cca10.3. |  | Prosím o posouzení hlíz mečíků, 27.2.2011 ja prave, ze pouzivam dymovnice a tak morim jen proti houbovym chorobam, jinak behem vegetace pouzivam Vertimec, Mospilan, Karate-nutno stridat! |  | Prosím o posouzení hlíz mečíků, 27.2.2011 ty rezave skvrnky-tedy o odstin tmavsi nez je zluta barva hliz je posátí od trasnenek, takze urcite namořte nebo vydýmujte dymovnici, jinak ten zarodek nechte, klíčky neodlamujte |  |
|  | Kdy postřik proti kadeřavosti?, 27.2.2011 snad Mirku na revu bude jeste cas, doufam, ze postaci postrik az pri raseni proti halcivci..? U nas dnes 4st, vcera bylo rozhodne slunecneji |  | Melounoviště 2011, 27.2.2011 kdyz si rozkliknete danou odrudu tak pod jejim popisem je napsano baleni a kč, stejne tak je tam napsano vyber, takze zaskrtnete jakou velikost baleni chcete... |  | Výsev rajčat, 26.2.2011 San Marzano je skutecne pozdni, nicmene opravdu ohroujici, vzhledem k tomu, ze mi dozralo i vloni-coz byl horsi rok, tak letos planuji vice rostlin, ale je skutecne o dost pozdnejsi nez jine odrudy, zkuste alespon foliovnik... |  | Číhání na jaro, 26.2.2011 aspon, ze narcisum jsou jiz videt poupata :-))) |  | Jak zastřihnout vinnou révu, 26.2.2011 bylo by dobre, kdybyste sem dala nejake fotky, abychom videli, v jakem je zrovna stavu... |  |
 |
|
|
|