Příspěvky uživatele - 152.117

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kdy přeroubovat švestku?, 1.3.2012
Zdravím všechny pěstitele. Potřeboval bych poradit. Chci si přeroubovat asi tři větve švestky. Je to nějaká jugoslávská, nic moc a tak tam chci přidat něco trošku jiného. Mám doma Wangheimovu a tak jsem si z ní asi před čtrnácti dny odebral rouby.... celý příspěvek >
Přeroubování švestky, 29.2.2012
Zdravím všechny pěstitele. Potřeboval bych poradit. Chci si přeroubovat asi tři větve švestky. Je to nějaká jugoslávská, nic moc a tak tam chci přidat něco trošku jiného. Mám doma Wangheimovu a tak jsem si asi před čtrnácti dny odebral rouby.... celý příspěvek >
Opadává olivovník, 2.11.2011
Zdravím a potřeboval bych poradit. Koupil jsem si rostlinku olivovníku. Přes léto jsem ji měl venku a krásně se rozrostla. Teď jsem ji umístil do místnosti. Teplota se tam pohybuje podle počasí od 10 do 20 stupňů. Olivovníku začaly hodně opadávat... celý příspěvek >
Podaří se vypěstovat meruňku z Chorvatska?, 16.6.2011
Byl jsem začátkem června v Chorvatsku. Přivezl jsem si pecky, tam snězených místích malých meruněk. Zajímalo by mě jestli je možnost nějakou tuto meruňku z těchto pecek vypěstovat. Pecky nechám vyschnout a příští rok uvidíme. Ale pokud má... celý příspěvek >
Je nutno chránit meruňku?, 27.10.2010
Koupil jsem si stromek meruňky (velkopavlovická) a chtěl bych ji zasadit na zahrádce. Nevím jesti je nutno ji moc chránit před větrem a proto ji zasadit někde v blízkosti zdi. Zahradnice to komentovala, že je stejně odolná jako broskev. A zrovna... celý příspěvek >
Kdy přesadit rakytník, 31.8.2010
Díky za info. Taky jsem si říkal, že rostliny přesadím opatrně na podzim, což bude pro ně lepší když začíná doba klidu. Jinak co se týká přírůstky (pro jeden dotaz) tak bych řekl, že povyrostly tak těch 40 cm.  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika