Příspěvky uživatele - 65.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na žáby ve skalce, 30.8.2010
Zkuste zavírat dveře. Oknem nevletí a pod prahem se snad neprotáhnou.
Přemnožené vosy, 30.8.2010
Na Svitavsku monilie plno, ale vos minimum. Zatím.
Vodní gril, 30.8.2010
Vyzkoušejte to na kousku masa a uvidíte. Zdraví škodleivé to (víc než jiné dřevo) není a chuť poznáte.
Přesazování švestkových semenáčků, 30.8.2010
Plody švestek se skutečnými projevy šarky vypeckovat prakticky nelze. Letos jsou projevy šarky poměrně silné. Zajímavá je Chrudimská, třebaže plody jsou viditelně postižené, chuť je i tak sladká, lahodná. To se o jiných náchylných odrůd říci nedá.
Přesazování švestkových semenáčků, 30.8.2010
...když se tráva neseká a pod stromkem to roste, budou to z podstatné části semenáče    To je bohužel omyl. odkopky rostou stejně tam, kde se seká i neseká. Stejně tak je omyl, že semenáčky se nevzpamartují a zahynou při useknutí.... celý příspěvek >
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 27.8.2010
To může být dobré, zkusím v sobotu. Ještě by mi do toho seděl česnek.
Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 27.8.2010
Takže jedničkou mezi auty je asi Fabia
Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 27.8.2010
Můžete přiblížit, podle jakých kritérií se určuje, kdo je v pilách světová jednička, dvojka... a podle čeho se to posuzuje?    Je to přece stejná volovina, jako se hádat, jestli je světovou jedničkou v autech Ford, VW, Toyota či BMW
Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 26.8.2010
Přiznám se, že jsem to nezkoušel.  Vždy bylo kolem plno odkopků, které měly nějaký kořínek a daly se vyrýt a zasadit. Protože se ale řízkováním peckoviny přenáší šarka, nyní již myrobalánové podnože pěstuji jen ze semen.    Jinak... celý příspěvek >
Břízy ve stromořadí, 26.8.2010
Hodně záleží, kam nalétnou ty náletové břízky. Nejlepší byly ty v zapomenutých kupkách písku a drobného štěrku podél nově postavených domků a cest. Vzdor praxi s ovocnými dřevinami mi nejlíp přišlo přesazení na jaře.
Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 26.8.2010
Ano, náklady na vývoj jsou promítnuty do ceny pily, ale ty peníze navíc jsou zákazníkovi k ničemu. To je jinými slovy to, že se platí za značku (která investuje do vývoje)   Cena se dá porovnat - 2x dražší, ale podle... celý příspěvek >
Králíci - očkování, 26.8.2010
Ještě trochu vedle - správně myxomatóza.
Akátový med v ČR, 26.8.2010
Ano, možné to je. 1. Najdou se lokality i v ČR, kde je akátů tolik hustě,, že v době jejich kvetení lze vytočit jednosložkový med. 2. Med může být dovezený - třeba z Maďarska, kde je akátů plno a med z nich velmi populární Ne každý tekutý... celý příspěvek >
Prosím o radu jakou odrůdu, 26.8.2010
Takže tip: Radana - je to letní hruška - výhody ranost a vzhled, nevýhody krátká konzumní zralost, průměrná chuť Konference - výhody dlouhé období sklizně, vysoká plodnost, chuť, menší koruny, nevýhody - u vyšší násady menší plody,  její... celý příspěvek >
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 26.8.2010
Teoreticky lze změřit teplotu tenkým bimetalem i přímo v láhvi. U mě si teplotu hlídá sám zavařovací hrnec, takže pochopitelně tu kolem lahví.    Jinak nové korunkové uzávěry i s ručním pákovým zavíračem jsem viděl u přítele  v... celý příspěvek >
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika