|
Příspěvky uživatele - 65.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na žáby ve skalce, 30.8.2010 Zkuste zavírat dveře. Oknem nevletí a pod prahem se snad neprotáhnou. |  | Přemnožené vosy, 30.8.2010 Na Svitavsku monilie plno, ale vos minimum. Zatím. |  |
|  | Vodní gril, 30.8.2010 Vyzkoušejte to na kousku masa a uvidíte. Zdraví škodleivé to (víc než jiné dřevo) není a chuť poznáte. |  | Přesazování švestkových semenáčků, 30.8.2010 Plody švestek se skutečnými projevy šarky vypeckovat prakticky nelze.
Letos jsou projevy šarky poměrně silné. Zajímavá je Chrudimská, třebaže plody jsou viditelně postižené, chuť je i tak sladká, lahodná. To se o jiných náchylných odrůd říci nedá. |  | Přesazování švestkových semenáčků, 30.8.2010 ...když se tráva neseká a pod stromkem to roste, budou to z podstatné části semenáče
To je bohužel omyl. odkopky rostou stejně tam, kde se seká i neseká. Stejně tak je omyl, že semenáčky se nevzpamartují a zahynou při useknutí.... celý příspěvek > |  | Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 27.8.2010 To může být dobré, zkusím v sobotu. Ještě by mi do toho seděl česnek. |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 27.8.2010 Takže jedničkou mezi auty je asi Fabia |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 27.8.2010 Můžete přiblížit, podle jakých kritérií se určuje, kdo je v pilách světová jednička, dvojka... a podle čeho se to posuzuje?
Je to přece stejná volovina, jako se hádat, jestli je světovou jedničkou v autech Ford, VW, Toyota či BMW |  | Kdy a jak namnožit mirobalán řízkováním, 26.8.2010 Přiznám se, že jsem to nezkoušel. Vždy bylo kolem plno odkopků, které měly nějaký kořínek a daly se vyrýt a zasadit. Protože se ale řízkováním peckoviny přenáší šarka, nyní již myrobalánové podnože pěstuji jen ze semen.
Jinak... celý příspěvek > |  | Břízy ve stromořadí, 26.8.2010 Hodně záleží, kam nalétnou ty náletové břízky. Nejlepší byly ty v zapomenutých kupkách písku a drobného štěrku podél nově postavených domků a cest. Vzdor praxi s ovocnými dřevinami mi nejlíp přišlo přesazení na jaře. |  |
|  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 26.8.2010 Ano, náklady na vývoj jsou promítnuty do ceny pily, ale ty peníze navíc jsou zákazníkovi k ničemu. To je jinými slovy to, že se platí za značku (která investuje do vývoje)
Cena se dá porovnat - 2x dražší, ale podle... celý příspěvek > |  | Králíci - očkování, 26.8.2010 Ještě trochu vedle - správně myxomatóza. |  | Akátový med v ČR, 26.8.2010 Ano, možné to je.
1. Najdou se lokality i v ČR, kde je akátů tolik hustě,, že v době jejich kvetení lze vytočit jednosložkový med.
2. Med může být dovezený - třeba z Maďarska, kde je akátů plno a med z nich velmi populární
Ne každý tekutý... celý příspěvek > |  | Prosím o radu jakou odrůdu, 26.8.2010 Takže tip:
Radana - je to letní hruška - výhody ranost a vzhled, nevýhody krátká konzumní zralost, průměrná chuť
Konference - výhody dlouhé období sklizně, vysoká plodnost, chuť, menší koruny, nevýhody - u vyšší násady menší plody, její... celý příspěvek > |  | Uchování jablečného moštu bez sterilace, 26.8.2010 Teoreticky lze změřit teplotu tenkým bimetalem i přímo v láhvi. U mě si teplotu hlídá sám zavařovací hrnec, takže pochopitelně tu kolem lahví.
Jinak nové korunkové uzávěry i s ručním pákovým zavíračem jsem viděl u přítele v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|