Příspěvky uživatele - 104.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím zamaskovať starý cihlový plot od suseda?, 13.11.2010
Dobrý den,  z vlastní zkušenosti 6metrů vysoké a 45metrů dlouhé stěny Vám mohu poradit dobrý fígl. Nejlepší je břečťan, sice je jedovatý ale naprosto nepoživatelný, proto se otravy ani u dětí nemusíte obávat. Je krásný,... celý příspěvek >
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 12.11.2010
Fatra je podle mých zkušeností lepší fólie, než většina dražších z Hornbachu a OBI, to je jisté.  Sám bych ji ale nesvařoval. Ke mě přijeli dva neuvěřitelně rychlý "roboti" a než jsem se rozkoukal, tak 100m2 velmi členitého... celý příspěvek >
Přísavník, 24.10.2010
Přísavník pětiprstý není až tak dobrá volba, Škoda, že jste neměl dům porostlý přísavníkem tříprstým. Jsou s ním téměř stejné problémy jako s tím pětiprstým, ale je tak nádherný!!! Ten orve z omýtky leda tak barbar.
Nářadí zn. Berlan, 8.9.2010
Už jsem o tomto čerpadle psal na jiném vláknu. "Průběhová křivka" předurčuje čerpadlo pro velký průtok a menší tlak. Je praktické, robustní, odolné proti přicpání. Mám koupené dvě. Samozřejmě že jde o čínskou výrobu (po vybalení smrdí... celý příspěvek >
Filtrační čerpadlo zn. Berlan, 22.7.2010
Dnes mi přišlo z Aukra za 1040 korun (normální cena 1300-1500). 115W, 7500l/h. Už ho mám zapojené. Při zatěži na přítoku způsobené 2m délky a 40mm průměru novoduru a mírně zanesené filtrace byl pokles průtoku 10cm nad hladinou na... celý příspěvek >
Co lze vysadit pod thuji?, 7.4.2010
Jo a ještě něco. Pod vzrostlou thují a okolo je i mulč zbytečný. Vedle thují neroste prakticky nic, dokonce i břečťan se ji raději vyhne.  
Co lze vysadit pod thuji?, 7.4.2010
Nejlepší na thuje je elektrická přímočará pilka. Ořežete odspodu všechny větve až kam dosáhnete, obrejete ostrým rýčem kořeny do hloubky, odříznete ty silné přímočarou pilou a pak kývete a kývete až to rupne a thuje je venku. Včera jsem jich... celý příspěvek >
Popinavka na JZ, 16.3.2010
Mám na zahradě stěnu budovy 45 x 6 metrů. Naprosto celou jsem ji zazelenal po 5ti letech. Stačilo mi cca 10 sazenic přísavníku a cca 40 "zapíchaných" výhonů břečťanu. Tříprstník roste rychleji a udělá stín a oporu břečťanu,... celý příspěvek >
Nejatraktivnější stromy, 5.3.2010
Moc děkuji. Jsem z Vašeho doporučení albízie nadšen. Mám také velkou pravidelnou 20 tiletou škumpu, která zastiňuje kýčovité 40ti kubíkové koupací "jezírko" a podoba jalové škumpy a kvetoucí albízie je inspirativní. Zeptám se u... celý příspěvek >
Takových peněz a námahy mě Paulownia stála a ani napsat název neumím. Děkuji za tip, ještě mám jedno volné místo a možná to bude Albizia.
Minulý rok nám vichr rozlámal obrovskou třešeň, jenom vyřezání pařezu ze země mi trvalo týden. teď tam máme pawlovnii. Strom i s balem vážil půl tuny. Letošní zima nám zatím zničila všechny druhy bambusů (obrazí určitě všechny, ale... celý příspěvek >
Oleandr do volné půdy, 4.3.2010
Oleandr vydrží skoro všechno, ale bougainvilleje i mučenky vám ve tmě dozajista uschnou. Mám je obrostlé na "přenosných" dřevěných mřížích a stěhovat to je fakt dřina.
Já si každé jaro a podzim pujčuji velký rudl a stěhuji ze sklepa a do sklepa. Subtropická zahrada přes léto a v zimně na ibišky, bougainvilleje, mučenky, oleandry a mnoho jiných u kterých ani nazvy neznám, tak na ně svítím ve sklepě zářivkami... celý příspěvek >
Mám zkušenost, že vzrostlé oleandry snášejí velmi dobře přesazení na slunné místo s propustnou půdou, nejlépe hluboko a přihrnout. Krásně obrazí, jsou husté až do podzimu kvetou. Pokud je mírná zima do -3 stupně, tak i zimu přečkají .... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika