Příspěvky uživatele - 139.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odpuzování kun parfémem, 14.6.2007
Zajímavé. právě musím vyhlásit válku i kuně u nás na chalupě, protože napadla kocoura, kterého má manželka oblíbeného. zaslechl jsem, že snad otrávené vejce by mohlo pomoci. díky źa radu
kompresory Orfi, 1.6.2007
Zdravím! rád bych se zeptal, zda by mi k pískovací pistoli (pracovní tlak 0,5-0,8 MPa, spotřeba vzduchu 12 m3/h) stačil kompresor ORFI 190/24 (nádrž 24 l, max. tlak 8 bar, sací výkon 190 l/min, 1, 1 kW). V případě, že uvedená kombinace není... celý příspěvek >
Oliva, 20.5.2007
aaa, to mě nenapadlo, díky moc, ZB
Oliva, 19.5.2007
Dobrý den, nevěděl jsem kam mám svůj dotaz zařadit, tak jsem ho dal sem. jedná se o to, že jsem zakoupil olivu, v domění, že na internetu seženu návod na její pěstování. ovšem přes veškerou snahu se nedaří. neporadil by mi někdo tady? Děkuji za Váš... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika