|
Příspěvky uživatele - 139.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odpuzování kun parfémem, 14.6.2007 Zajímavé. právě musím vyhlásit válku i kuně u nás na chalupě, protože napadla kocoura, kterého má manželka oblíbeného. zaslechl jsem, že snad otrávené vejce by mohlo pomoci. díky źa radu |  | kompresory Orfi, 1.6.2007 Zdravím! rád bych se zeptal, zda by mi k pískovací pistoli (pracovní tlak 0,5-0,8 MPa, spotřeba vzduchu 12 m3/h) stačil kompresor ORFI 190/24 (nádrž 24 l, max. tlak 8 bar, sací výkon 190 l/min, 1, 1 kW). V případě, že uvedená kombinace není... celý příspěvek > |  |
|  | Oliva, 20.5.2007 aaa, to mě nenapadlo, díky moc, ZB |  | Oliva, 19.5.2007 Dobrý den, nevěděl jsem kam mám svůj dotaz zařadit, tak jsem ho dal sem. jedná se o to, že jsem zakoupil olivu, v domění, že na internetu seženu návod na její pěstování. ovšem přes veškerou snahu se nedaří. neporadil by mi někdo tady? Děkuji za Váš... celý příspěvek > |  |
|
|
|