Příspěvky uživatele - 149.23

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Angrešt a rybíz, 18.10.2010
Dík za tip. Také jsem marně sháněl keřový angrešt (i ve Věžkách nyní na podzim) a nesehnal jsem s tím, že "se keř nedělá". Na základě Vaší informace jsem se vydal do Baumaxu. Tam měli dvě odrůdy - červený Hinnonmaki a žlutý Invicta.... celý příspěvek >
Uhnívání malých dýní Hokkaido, 20.7.2010
Letos mám poprvé zasazeny 2 rostliny dýně Hokkaido. Rostou velice pěkně, vypadají zdravě. Vedu je po svislé konstrukci z dřevěných tyčí. Na každé rostlině jsou 2 plody asi 15 cm velké, začínají se barvit do oranžova. Všechny další malé plody vždy... celý příspěvek >
Je kos škůdce?, 22.6.2010
Rony, ptáci - kosi asi fakt nejsou blbí. Sokol a jiní dravci jsou přirozenými predátory a kos dobře ví, co mu hrozí. Člověk kolem kosů klidně může chodit (a panák se kývat) a kosovi je to často docela jedno. Je třeba rozlišovat... 
Je kos škůdce?, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Také jsem rád před lety sledoval na zahrádce kosy jak hopsají a zápasí s žížalou. Ale když jsem přicházel o úrodu vína, rybízu a v poslední době muchovníku, začal jsem přemýšlet, co s tím. Po zadání "PLAŠIČ PTÁKÚ" do vyhledavače jsem našel plechovou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika