|
Příspěvky uživatele - 40.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní nábytek, 13.4.2011 to vim naprosto přesně, až budeš dělat ohen, tak jí tam hod... ))) |  | Zahradní nábytek, 13.4.2011  ještě jednou... |  |
|  | Zahradní nábytek, 13.4.2011  Nové sezení, mrkněte na to... |  | Menší dřevěná udírna, 11.11.2010  Dobrý večer, topeniště je celé z šamotu a ve vrchní části je zabudovanej železný rám do kterého lze vkládat litinový tál, nebo žulová deska.Plánek, nebo něco podobného nemám, protože jsem to všechno dělal z hlavy.Už jsem v tom několikrát udil a nemá... celý příspěvek > |  | Menší dřevěná udírna, 18.10.2010  Ještě sem chtěl dodat, že to není jenom udírna, ale lze tam grilovat maso na žulovém kameni, nebo na roštu a hlavně, když je zima, tak si mohu na tálu svařit vínko, atd... Vymýšlel jsem to přes rok a stálo to zato.Mám rád uzení studeným kouřem(do... celý příspěvek > |  | Menší dřevěná udírna, 18.10.2010  To máš pravdu, ale at zkusí někdo postavit něco lepšího....Myslím, že to co sem lidi vkládaj, tak to z udírnama nemá nic společného, ale to je můj názor. |  | Menší dřevěná udírna, 17.10.2010  Tady vkládám foto mé udírny, kterou jsem právě dokončil. Radek z Krásné Lípy |  | Menší dřevěná udírna, 13.10.2010 Udírna je pěkná, akorát dodělávám svojí, tak do konce týdne vložim nějaký fotky a můžete jí posoudit.Radek Krásná Lípa |  |
 |
|
|
|