Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak dál s tulipány, 31.5.2010
pockejte az listy budou zcela zlute-ne az hnede-cibule by se rozpadaly a spatne by se sklizely, takze az listy zezlotnou, sklidte je, dosuste nekde ve stodole a uskladnete az do zari-rijna kdy je vysadite
Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010
my je posbirame do igelitky, zavazeme a hodime do popelnice a je vystarano
Jak rozmnožit tuto květinu?, 28.5.2010
mel by to byt rožec - roste dokonce u nas plane, nejjednoduzsi je ho nadelit na mensi trsiky a ty rovnou vysadit na dane misto, semeny to take lze, ale temi trsy to je rychle...
Mečíky ze semínek, 26.5.2010
mrknete na me stranky na webu, pisi tam casto o gladiolech, muzu Vam rici, ze jakmile zacnete s krizenim meciku, budete to zkouset neustale!-jakmile Vam pristi rok vykvetou oznaci se dana rostlina a ta se dale mnozi a zkouma a casem z toho muze... celý příspěvek >
Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010
Všem děkuji.
Světlá místa v trávníku, 26.5.2010
Sekáme motorovou.Asi to bude tím, že byla vyšší a vlhčí.Děkuji všem.
Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, neznáte prosím jméno této kytičky?
Úplný amatérský začátek, 25.5.2010
a cima jak je na zimu chranite?-aspon ten 1.rok by byl vhodny je nejak zabezpecit, ze?
Úplný amatérský začátek, 25.5.2010
koukam, ze uz tam nemate hrubky, ja je doma radsi neodhrnuji-nekdo rikal, ze az v prubehu leta..., jinak dnes jsem musel pouzit Champion-zda se mi, ze na Müllerovi uz byly olejove skvrny a tudiz plisen revova, nastesti se zda, ze nebude ted hned... celý příspěvek >
Polodeterminantní odrůdy - popis, 24.5.2010
ja mam Mirku odrudu Black Seaman a ta si taky roste tak na pul, vetsinou necham 3vyhony a ty pak vyvazuju nahoru-kvuli plisni nechavam mene listu a nestrikam, proto jen 3vyhony..pak uz pestuji jen tyckove, kerickove absolutne asi uz 6let nepestuji
Kdy sadit vinnou révu?, 24.5.2010
moc diky za vysvetleni, ted uz mi to je jasne, nebot pri malo Mg bude reva sama zilnatina (samozrejme myslim na listech), takze diky
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010
na jare jsem vysadil stromek, pak postrikal Sulkou, kaderavost zatim zadna... objevi se jeste nebo uz ne? - dost me prekvapilo, ze tam neni ani puchyr-je to zdejsi suchou lokalitou si myslim, ale i tak me to prekvapilo... takze by me tedy zajimalo,... celý příspěvek >
Million bells, 23.5.2010 Obsahuje fotku
Vždyť jim chudinkám chybí to stávkující sluníčko.
Hnojení rododendronu, 23.5.2010
je jí hodne podobna, ale presto si myslim, ze to muze byt i jiny druh..
Je toto moniliový úžeh?, 23.5.2010
take si myslim, hl.msice jsem tise doufal, ze dostanou na frak-ve skutecnosti jsou vsude-ruze, rozchodniky, kalina a dokonce i řebříček... proste bude to boj
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika