|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak dál s tulipány, 31.5.2010 pockejte az listy budou zcela zlute-ne az hnede-cibule by se rozpadaly a spatne by se sklizely, takze az listy zezlotnou, sklidte je, dosuste nekde ve stodole a uskladnete az do zari-rijna kdy je vysadite |  | Co s posbíranými slimáky?, 31.5.2010 my je posbirame do igelitky, zavazeme a hodime do popelnice a je vystarano |  |
|  | Jak rozmnožit tuto květinu?, 28.5.2010 mel by to byt rožec - roste dokonce u nas plane, nejjednoduzsi je ho nadelit na mensi trsiky a ty rovnou vysadit na dane misto, semeny to take lze, ale temi trsy to je rychle... |  | Mečíky ze semínek, 26.5.2010 mrknete na me stranky na webu, pisi tam casto o gladiolech, muzu Vam rici, ze jakmile zacnete s krizenim meciku, budete to zkouset neustale!-jakmile Vam pristi rok vykvetou oznaci se dana rostlina a ta se dale mnozi a zkouma a casem z toho muze... celý příspěvek > |  | Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010 Všem děkuji. |  | Světlá místa v trávníku, 26.5.2010 Sekáme motorovou.Asi to bude tím, že byla vyšší a vlhčí.Děkuji všem. |  | Neznáte jméno kytičky?, 26.5.2010  Dobrý den, neznáte prosím jméno této kytičky? |  | Úplný amatérský začátek, 25.5.2010 a cima jak je na zimu chranite?-aspon ten 1.rok by byl vhodny je nejak zabezpecit, ze? |  | Úplný amatérský začátek, 25.5.2010 koukam, ze uz tam nemate hrubky, ja je doma radsi neodhrnuji-nekdo rikal, ze az v prubehu leta..., jinak dnes jsem musel pouzit Champion-zda se mi, ze na Müllerovi uz byly olejove skvrny a tudiz plisen revova, nastesti se zda, ze nebude ted hned... celý příspěvek > |  | Polodeterminantní odrůdy - popis, 24.5.2010 ja mam Mirku odrudu Black Seaman a ta si taky roste tak na pul, vetsinou necham 3vyhony a ty pak vyvazuju nahoru-kvuli plisni nechavam mene listu a nestrikam, proto jen 3vyhony..pak uz pestuji jen tyckove, kerickove absolutne asi uz 6let nepestuji |  |
|  | Kdy sadit vinnou révu?, 24.5.2010 moc diky za vysvetleni, ted uz mi to je jasne, nebot pri malo Mg bude reva sama zilnatina (samozrejme myslim na listech), takze diky |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 24.5.2010 na jare jsem vysadil stromek, pak postrikal Sulkou, kaderavost zatim zadna... objevi se jeste nebo uz ne? - dost me prekvapilo, ze tam neni ani puchyr-je to zdejsi suchou lokalitou si myslim, ale i tak me to prekvapilo... takze by me tedy zajimalo,... celý příspěvek > |  | Million bells, 23.5.2010  Vždyť jim chudinkám chybí to stávkující sluníčko. |  | Hnojení rododendronu, 23.5.2010 je jí hodne podobna, ale presto si myslim, ze to muze byt i jiny druh.. |  | Je toto moniliový úžeh?, 23.5.2010 take si myslim, hl.msice jsem tise doufal, ze dostanou na frak-ve skutecnosti jsou vsude-ruze, rozchodniky, kalina a dokonce i řebříček... proste bude to boj |  |
 |
|
|
|