|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Perenospora - 7. června, 20.6.2010 ja zatim strikal dvakrat Championem-na Müllerovi se objevily olejove skvrny, nastesti po dvou postricich se uz neobjevily a rostliny zatim zdarne rostou-vcetne jinych odrud |  | Žádné hrozny, 19.6.2010 pokud si to dobre pamatuji tak spodni by mel byt tazen a ten horni zasobni cipek-nebot z tazne budou letorosty a na nich plody, proto ten spodni bude budouci tazen |  |
|  | Žádné hrozny, 19.6.2010 ackoliv nejsem zbehly vinar-necht me kdokoliv poopravi, tak bych si troufl tvrdit, ze by bylo dobre nechat za rok dva tazne a dva zasobni cipky, takze potreba 4vyhonu...a ty zalistky urcite pryc, maximalne se nechavaji az v horni casti revy, kde... celý příspěvek > |  | Chemie v nových výsadbách révy, 19.6.2010 to je padli-ale co na perenosporu, tam asi strikat preventivne, ze? nevite jeste prosim, ktere fungicidy nezbrzduji rust revy?-prave, aby mi dostatecne narostl hl.vyhon a mohl zapestovat pristi rok kminek. Co se tyce padli, tak s nim nemam absolutne... celý příspěvek > |  | Rajčata - krabatění listů, 18.6.2010 ja se tim take nezabyvam, obvykle to u me byva z nedostatku vody-dost je volne v pude tyram zizni, ale zas nepoznala co je to plisen, tak to tak budu praktikovat dal, nicmene asi mate pravdu, ze tim kroucenim bych se nezabyval, jen je casteji... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 18.6.2010 a to u Vas Mirku dnes tak moc prselo, ze tam stoji voda? prijde mi, ze rok co rok od Vysociny na vychod je to vlhci a vlhci... ale pry maji byt v dalsich letech slunecni erupce, tak napr.reva bude prestastna, tak snad jsem Vas navnadil v... celý příspěvek > |  | Macešky, sedmikrásky, 18.6.2010 i tak Vam dekuji Marie za rychlou odpoved |  | Rajčata - krabatění listů, 18.6.2010 krabateni muze byt zpusobeno skudci-takze se podivejte, zda tam nemate potvurky, pokud ne, mohlo to byt i chladem, ktere nedavno panovalo tez i velkym kolisanim teplot, kvety opadavaji urcite diy vzd.vlhkosti-takze souhlasim s min.prispevkem |  | Macešky, sedmikrásky, 18.6.2010 Nyni se urcite blizi cas na vysev techto dvouletek, nema nekdo zkusenosti kdy vysevat, aby rostliny vykvetly tak cca v breznu-dubnu? Chtel bych je mit v kontejnerech a ty zazimovat v nevytapenem skleniku... dekuji za radu |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 takze hlavnim nasim uspechem byla nejspis Sulka, nebot ostatni pripravky nebyly dostatecne silne jako ona.. |  |
|  | Melounoviště 2010, 17.6.2010 nevim zdauz to tu bylo nekd psano, ale radeji se zeptam, mam roubovanou odruduvodniho melounu a rostlina udelala 3hlavni vyhony, pry se ma nejaky vyhon zastipnout, ale nevim za jakym listem a take zda hlavi ci vedlejsi, muze me nekdo poradit?predem... celý příspěvek > |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 takze bych mel pro jistotu provest postrik jeste letos?-pristi rok by mela-2.rokem razantne narust, a proto bych byl nerad, kdyby se kaderavost šířila vic nez je zdravo.. |  | Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 17.6.2010 nechci to zakriknout, ale letos se divim jaky jsou rozdily v napadení-soused ma broskvone zaneradene kadervaosti a strika to pravidelne, ja pouzil jen zjara Sulku a jinak nic, pouze jeden list byl ze 1/4 napaden, sice mam letos vysazeny stromek, ale... celý příspěvek > |  | Lilie, 16.6.2010 hlavne si prostudujte jeji vysadbu a naroky na pH-mezi liliemi ma naroky presne naopak nez vsechny ostatni,.. |  | Jiřiny a slimáci, 15.6.2010 i kdyz je Vanish pomerne jedovaty, tak prece jen s jeho ucinnosti jsem maximalne spokojen, letos nastesti neozrali nic co by nakonec zcela umrelo, pokud mate dvorek, ktery sousedi se zahradou tak doporucuji perličky, ty vyzobou slimáky dost dobře! |  |
 |
|
|
|