|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva?, 6.7.2010 asi pred2tydny jsem dal novym sazenicim ledek vapenaty... mam jeste enco pridat, aby mi budouci kminek zmohutnel a terminal jeste vice rostl? díky vsem za pomoc |  | Co vaše réva?, 6.7.2010 neves hlavu-tento tyden bude dalsim, kdy bude velmi teplo a bez srazek-az na dnesek, takze to lze dohnat :-) |  |
|  | Svilušky?, 5.7.2010 podle te prvni fotky si myslim, ze to svilusky jsou, pouzijte pripravek Omi.e |  | Cizokrajný živý plot - pomozte mi určit název, 3.7.2010 jsem rad, ze jsem mohl pomoci :-) |  | Cizokrajný živý plot - pomozte mi určit název, 3.7.2010 mate pravdu, je to uzasny ker, odloupl jsem si kdysi rizek v Chorvatsku, rostlina ma stejne naroky jako zname oleandry, jmenuje je Pittosporum |  | Cesnak, nerobi mu dobre vlhko, 3.7.2010 ano, cesnek bude brzy ke sklizni, kvetenstvi uz ma jen tu posledni kličku a bude zcela naprimen, naopak nepalicaky uz pujdou ze zeme-polovina rostlin je uz lehla nebo temer lehla... |  | Hnojení broskvoní, 28.6.2010 chtel jsem se zeptat, zda mulcujete travou pudu pod broskvonemi?-mam letos vyzeny stromek-zatim skvele roste. A nasledne jsem se chtel zeptat, zda je potreba udelat tzv.letni rez-u teto letosne vysazene rostliny..? dekuji za reakce |  | Perenospora - 7. června, 28.6.2010 u mne se cca pred mesicem objevila jen perenospora na Müllerovi, ostatni odrudy vse ok, postacily zatim dva postriky a je pokoj, ale je zas pravda, ze jsme sucha lokalita-natozpak letos-oproti Morave... |  | Co sadit teď koncem června/začátek července?, 27.6.2010 ja vysel i brokolici a hliznaty fenykl... |  | Žloutnutí listů u česneku, 27.6.2010 prosim o radu s dobou sklizni, mam palicaky i nepalicaky, o palicacich se da najit na netu ledasco, ale kdy sklizet hlavne nepalicaky - sklizi se pozdeji nebo drive nez palicaky?diky |  |
|  | Perenospora - 7. června, 26.6.2010 rikate, ze Kuprikol pouzivat nyni-asi myslite na starsi hlavy, ale co ty letosni, myslim, ze Kuprikol zpomaluje rust-coz u letosne sazenych by nebylo vhodne, jaky pripravek mam pouzivat na tyto mlade sazenice? vřele děkuji vsem |  | Lilie v kvetinaci, 26.6.2010 v substratu musi byt raselina-takz dobry zahradnicky substrat z obchodu by mel vyhovovat, do doby nez vykvetou prihnojujte dusikatym hnojivem od doby vykveteni s vyssim obsahem P, K... zalevejte podle velikosti kvetinace, vzdy by mela zem zvrchu byt... celý příspěvek > |  | Vinná réva málo kvete, 24.6.2010 mam kamarada co je na Melnicku a ten rikal, ze zima byla kruta, mel na zahrade-25,3st! (napr.u nas nejmene-18,9st), takze se priklanim tez k mrazu |  | Katalpa - olistění?, 22.6.2010 1.rok sem je zimoval v kvetinaci ve sklepe, letos jim tahne na 4 nebo 5.rok a letos dokonce pokvete! tak se moc tesim |  | Hurmikaki, tomel japonský, 21.6.2010 a co mate za odrudu a kde ho pestujete? zda se, ze se mu u Vas libi.. |  |
 |
|
|
|