|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Černo-červená rajčata, 29.12.2010 to budete Mirku sit vsechny odrudy?? ty oranzove jsou moc pekne, ja mam i cherry cerne a zelene-letos na zkousku, predtim jsem mel jen velke barevne, jiz 8let za sebou jsem nestrikal nicim a houb.choroby se neobjvily, jak jsem jiz psal, u nas... celý příspěvek > |  | Černo-červená rajčata, 29.12.2010 muzete mi prosim detailneji popsat ten postup se zavarovanim??? my jsme je ususily v susicce a ted daly do vody-abychom si je udelaly s testovinami, pus bylinky apod... a byly super! odurda se jmenuje Fedrle, chci ji vyzkouset, je o trochu ranejsi,... celý příspěvek > |  |
|  | Černo-červená rajčata, 29.12.2010 trosku jste me Mirku navnadil - to srovnani s Vami, kde je teplo a s nami-ze tu rajsky dozrala v pohode, i kdyz byl nic moc rok, me docela tesi a v podstate z toho delam zaver, ze si mohu dovolit jakoukoliv odrudu rajcete-kdyz dozrava San Marzano ve... celý příspěvek > |  | Černo-červená rajčata, 29.12.2010 tak a rajcata mam jiz objednany z usa:-) tak snad se jim bude darit, prozatim vsechny odrudy co byly pestovany volne venku na zahrade tak dozravaly... nejpozdnejsi hodnotim vsem znamou a zde mozno kupovanou San Marzano-ale i ta v tomto roce dozrala... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 29.12.2010 ja nasledujici rok planuji vysadit melouny na velmi mirny jizni svah, kde byl 10let na poli hnuj a ten se ted na podzim rozmetl a zasekal do pole, na nekterych mistech je i 50cm hnojovatky, takze pokud neporoste v tomhle tak uz v nicem :-) |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 28.12.2010 ja mam take vsechny stepovane... pravdou je, ze odruda Zlaty fik je bezkonkurencni - chutove nedostizna, jinak mam Pax a Remarka - obe odolne odrudy - musim rict, ze tomu tak skutecne je, chut take neni spatna, ale pokud chcete hlavne dobre... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 28.12.2010 taky by me zajimalo, zda tu nekdo pozoroval v tentyz rok sazenice jedne odrudy pravokorene a naroubovane na tykev fikolistou...
pamatuji si, že si mamka kupovala naroubovaný okurky hadovky - ne ze by neplodily, ale ve finále na tom byly uplne stejne... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 28.12.2010 kdyz vidim kolik melounu jste vsichni letos sklidili, musime se jeste zeptat, zalevali jste je-ve foliovniku asi jo:-) ale venku na poli?
U nas je velke sucho, a proto se na toto ptam, zda je lze vypestovat bez dodatecne zlivky podobne jako... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 27.12.2010 diky, snad to roubovani nebude to nejhorsi... pasku roubovci mam, ale nejak sem od toho couval, hold vse je jednou poprve |  | Melounoviště 2010, 27.12.2010 Mirku, jaky mi poradite do 340mnm?-jsme tepla sucha oblast... |  |
|  | Melounoviště 2010, 27.12.2010 Mila Zdenko, mate pravdu, odruda Lajko je zakl.sortou v ČR... takze nezbyva nic jineho nez si objednat nejake odrudy pres internet, takze pokud chcete nove odrudy, zkuste napsat do vyhledavace WATERMELON seeds, jiste najdete mnoho odkazu kde... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 26.12.2010 mne ta seminka nevadi, ba naopak mi i chutnaji :-) mozna bych zacal s ranymi odrudami, ale ktere to nevim |  | Melounoviště 2010, 26.12.2010 Dobre svatecni dopoledne, vzhledem k tomu, ze je u nas teplo, sucho hold musim prekonat zalivkou.., rad bych stál o doporuceni nejake odrudy vodnihi melounu, at uz zde z Ceska nebo i ze zahranici-planuji osivo objednat i zahranicni... dekuji za tip |  | Netradičná zelenina, 25.12.2010 Zdravim, v mem profilu je odkaz na uj web tak se podivejte do me fotogalerie... pestuji napr.lilky, okry,barevna rajcata, ruzne fefronky, fenykl, kelozel, artycok, cinske list.zeleniny apod... |  | Zamioculkas, 23.12.2010 no ja bych rekl, ze tyden je caste zalevani - jednou tydne namacim orchideje, ale Zamioculcas je sukulent a jak znamo kaktusy a sukulenty umoříte havne vodou, takze zalevat jednou za 14 dnu bude idelani, spis si myslim, ze jednou za mesic bude... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|