Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Černo-červená rajčata, 29.12.2010
to budete Mirku sit vsechny odrudy?? ty oranzove jsou moc pekne, ja mam i cherry cerne a zelene-letos na zkousku, predtim jsem mel jen velke barevne,  jiz 8let za sebou jsem nestrikal nicim a houb.choroby se neobjvily, jak jsem jiz psal, u nas... celý příspěvek >
muzete mi prosim detailneji popsat ten postup se zavarovanim??? my jsme je ususily v susicce a ted daly do vody-abychom si je udelaly s testovinami, pus bylinky apod... a byly super! odurda se jmenuje Fedrle, chci ji vyzkouset, je o trochu ranejsi,... celý příspěvek >
trosku jste me Mirku navnadil - to srovnani s Vami, kde je teplo a s nami-ze tu rajsky dozrala v pohode, i kdyz byl nic moc rok, me docela tesi a v podstate z toho delam zaver, ze si mohu dovolit jakoukoliv odrudu rajcete-kdyz dozrava San Marzano ve... celý příspěvek >
tak a rajcata mam jiz objednany z usa:-) tak snad se jim bude darit, prozatim vsechny odrudy co byly pestovany volne venku na zahrade tak dozravaly... nejpozdnejsi hodnotim vsem znamou a zde mozno kupovanou San Marzano-ale i ta v tomto roce dozrala... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 29.12.2010
ja nasledujici rok planuji vysadit melouny na velmi mirny jizni svah, kde byl 10let na poli hnuj a ten se ted na podzim rozmetl a zasekal do pole, na nekterych mistech je i 50cm hnojovatky, takze pokud neporoste v tomhle tak uz v nicem :-)
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 28.12.2010
ja mam take vsechny stepovane... pravdou je, ze odruda Zlaty fik je bezkonkurencni - chutove nedostizna, jinak mam Pax a Remarka - obe odolne odrudy - musim rict, ze tomu tak skutecne je, chut take neni spatna, ale pokud chcete hlavne dobre... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 28.12.2010
taky by me zajimalo, zda tu nekdo pozoroval v tentyz rok sazenice jedne odrudy pravokorene a naroubovane na tykev fikolistou... pamatuji si, že si mamka kupovala naroubovaný okurky hadovky - ne ze by neplodily, ale ve finále na tom byly uplne stejne... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 28.12.2010
kdyz vidim kolik melounu jste vsichni letos sklidili, musime se jeste zeptat, zalevali jste je-ve foliovniku asi jo:-)  ale venku na poli? U nas je velke sucho, a proto se na toto ptam, zda je lze vypestovat bez dodatecne zlivky podobne jako... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 27.12.2010
diky, snad to roubovani nebude to nejhorsi... pasku roubovci mam, ale nejak sem od toho couval, hold vse je jednou poprve
Mirku, jaky mi poradite do 340mnm?-jsme tepla sucha oblast...
Mila Zdenko, mate pravdu, odruda Lajko je zakl.sortou v ČR... takze nezbyva nic jineho nez si objednat nejake odrudy pres internet, takze pokud chcete nove odrudy, zkuste napsat do vyhledavace WATERMELON seeds, jiste najdete mnoho odkazu kde... celý příspěvek >
Melounoviště 2010, 26.12.2010
mne ta seminka nevadi, ba naopak mi i chutnaji :-) mozna bych zacal s ranymi odrudami, ale ktere to nevim
Melounoviště 2010, 26.12.2010
Dobre svatecni dopoledne, vzhledem k tomu, ze je u nas teplo, sucho hold musim prekonat zalivkou.., rad bych stál o doporuceni nejake odrudy vodnihi melounu, at uz zde z Ceska nebo i ze zahranici-planuji osivo objednat i zahranicni... dekuji za tip
Netradičná zelenina, 25.12.2010
Zdravim, v mem profilu je odkaz na uj web tak se podivejte do me fotogalerie... pestuji napr.lilky, okry,barevna rajcata, ruzne fefronky, fenykl, kelozel, artycok, cinske list.zeleniny apod...
Zamioculkas, 23.12.2010
no ja bych rekl, ze tyden je caste zalevani - jednou tydne namacim orchideje, ale Zamioculcas je sukulent a jak znamo kaktusy a sukulenty umoříte havne vodou, takze zalevat jednou za 14 dnu bude idelani, spis si myslim, ze jednou za mesic bude... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika