Příspěvky uživatele - 93.15

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní řez broskvoní, 30.1.2011
kdyz uz jsem u broskvoni...asel jsem v jedne nabidce toto: BROSKEV VICTORIA zraje s RH, úrodná, toler. kadeř. -to teda nevim jak to je s to kaderavosti?!ale ted zpet: ta uprostred, jak uz sme se zde domluvili odstranim, jinak by to... celý příspěvek >
Rybíz a josta, 29.1.2011
diky moc! M.
Crinum powellii, 29.1.2011
to, co se tu pise je moooc zajimave, kdyby nekdo z vas mohl vse zdokumentovat-treba to zazimovani tak to by bylo oravdu super¨!
Jarní řez broskvoní, 29.1.2011
ano, ta uprostred je tedy uvnitr koruny, tu tedy odstranim zcela?-vloni si pamatuji, ze tento vyhon byl zakracen na onu vysku asi 15cm, udelaly se z ni 2vyhony, nahore zbyl vsak cipek, vrchni ocko nevyrasilo.. a ted se chci zeptat, uriznout zcela... celý příspěvek >
Rybíz a josta, 29.1.2011
Muze mi tu nekdo sdelit, zda bych mohl nyni jostu narizkovat?-tedy asi odebrat dřevité vyzrálé rizky o síle tuzky, nasvazkovat..a co dál s mimi? díky
Jarní řez broskvoní, 29.1.2011 Obsahuje fotku
zkuste mi tedy prosim načrtnout řez na te fotce co je výše...,jeste vkladam spravnou dobu řezu... dekuji
píši nyní úplně dolů kvůli přehlednosti, proto mi přijde v horních patrech tohoto vlákna takový blázinec vkládám sem jeden nákres, jen nevím kdy mám uplatnit řez krátký a řez dlouhý a samozřejmě budu rád za pomoc při řezu me broskvone - viz výše
tak jsem ji tedka nafotil a prosim Vas o pomoc, broskvon byla vysazena vloni a jedna se o odrudu Redheaven, podnoz udajne B.Mont, pokud bude nekdo z vas hodny a zkusi nazorne na fotce oznacit kudy bude vhodne udelat rez. Díky moc!
dobře tedy mam odrudu Redhaeven, pokusim se ji nafotit a snad mi tu konkretne nekdo poradi, prece jen pocatecni rez je vubec nejdulezitejsi
i ja poprosimo radu, casem sem dam foto sve lonske vysazene broskvone... nicmene ted by me zajimalo proc se maji vyhony zkratit o tretinu az 2, ptam se na to protoze tomu nerozumim, ale v jedne knize-ucebnice ovocnictví se pise, ze se nesmi vrsky... celý příspěvek >
Co Vaše réva? (rok 2011), 29.1.2011
to mi Ivo reknete, kde se takovy vyčet odrud da sehnat... jedine me napada par kusu réví z Lednice, ale jinak opravdu nevim.
Co Vaše réva? (rok 2011), 28.1.2011
Je pravdou, že téma by to chtělo nové a tak ho zakládám. Pochlubte se, co chcete letos vysazovat nového za odrůdy?
Co vaše réva?, 28.1.2011
tak to jsem zvedav jak letos dopadnou moravske vinice, momentalne koukam na maxima a minima po ČR a v tuto dobu co píši me prekvapuje, ze nejchladneji je ve Strážnici! Je zajimave, jak nizke jsou tamni zimni teploty, teu Kobylí...
Cudrania tricuspidata, 27.1.2011
takze kdyz to tak prelozim pestovani je neco mezi tomelem a asiminou, že?
Karosia, 27.1.2011
az vyslechti odrudu na moniliovy uzeh tak by si zaslouzil dotycny Nobelovu cenu!
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika