|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jarní řez broskvoní, 30.1.2011 kdyz uz jsem u broskvoni...asel jsem v jedne nabidce toto: BROSKEV VICTORIA zraje s RH, úrodná, toler. kadeř. -to teda nevim jak to je s to kaderavosti?!ale ted zpet:
ta uprostred, jak uz sme se zde domluvili odstranim, jinak by to... celý příspěvek > |  | Rybíz a josta, 29.1.2011 diky moc! M. |  |
|  | Crinum powellii, 29.1.2011 to, co se tu pise je moooc zajimave, kdyby nekdo z vas mohl vse zdokumentovat-treba to zazimovani tak to by bylo oravdu super¨! |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011 ano, ta uprostred je tedy uvnitr koruny, tu tedy odstranim zcela?-vloni si pamatuji, ze tento vyhon byl zakracen na onu vysku asi 15cm, udelaly se z ni 2vyhony, nahore zbyl vsak cipek, vrchni ocko nevyrasilo.. a ted se chci zeptat, uriznout zcela... celý příspěvek > |  | Rybíz a josta, 29.1.2011 Muze mi tu nekdo sdelit, zda bych mohl nyni jostu narizkovat?-tedy asi odebrat dřevité vyzrálé rizky o síle tuzky, nasvazkovat..a co dál s mimi? díky |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011  zkuste mi tedy prosim načrtnout řez na te fotce co je výše...,jeste vkladam spravnou dobu řezu... dekuji |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011  píši nyní úplně dolů kvůli přehlednosti, proto mi přijde v horních patrech tohoto vlákna takový blázinec vkládám sem jeden nákres, jen nevím kdy mám uplatnit řez krátký a řez dlouhý a samozřejmě budu rád za pomoc při řezu me broskvone - viz výše |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011  tak jsem ji tedka nafotil a prosim Vas o pomoc, broskvon byla vysazena vloni a jedna se o odrudu Redheaven, podnoz udajne B.Mont, pokud bude nekdo z vas hodny a zkusi nazorne na fotce oznacit kudy bude vhodne udelat rez. Díky moc! |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011 dobře tedy mam odrudu Redhaeven, pokusim se ji nafotit a snad mi tu konkretne nekdo poradi, prece jen pocatecni rez je vubec nejdulezitejsi |  | Jarní řez broskvoní, 29.1.2011 i ja poprosimo radu, casem sem dam foto sve lonske vysazene broskvone... nicmene ted by me zajimalo proc se maji vyhony zkratit o tretinu az 2, ptam se na to protoze tomu nerozumim, ale v jedne knize-ucebnice ovocnictví se pise, ze se nesmi vrsky... celý příspěvek > |  |
|  | Co Vaše réva? (rok 2011), 29.1.2011 to mi Ivo reknete, kde se takovy vyčet odrud da sehnat... jedine me napada par kusu réví z Lednice, ale jinak opravdu nevim. |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 28.1.2011 Je pravdou, že téma by to chtělo nové a tak ho zakládám. Pochlubte se, co chcete letos vysazovat nového za odrůdy? |  | Co vaše réva?, 28.1.2011 tak to jsem zvedav jak letos dopadnou moravske vinice, momentalne koukam na maxima a minima po ČR a v tuto dobu co píši me prekvapuje, ze nejchladneji je ve Strážnici! Je zajimave, jak nizke jsou tamni zimni teploty, teu Kobylí... |  | Cudrania tricuspidata, 27.1.2011 takze kdyz to tak prelozim pestovani je neco mezi tomelem a asiminou, že? |  | Karosia, 27.1.2011 az vyslechti odrudu na moniliovy uzeh tak by si zaslouzil dotycny Nobelovu cenu! |  |
 |
|
|
|